1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Şahan Gökbakar'dan çok konuşulacak videolu yanıt
Şahan Gökbakar'dan çok konuşulacak videolu yanıt

Şahan Gökbakar'dan çok konuşulacak videolu yanıt

Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından CNN Türk canlı yayınında tırnaklarını kesen SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı'ya ilişkin video yayınladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Komedyen Şahan Gökbakar, sosyal medya hesabından CNN Türk canlı yayınında tırnaklarını kesen SONAR Araştırma şirketinin sahibi Hakan Bayrakçı'ya ilişkin video yayınladı. Gökbakar paylaşımına, "Hakan Bayrakçı tırnak kesiyorsa, Akif Orhan Kaypak olarak altta kalamazdım" ifadelerini kullandı.

Ünlü komedyen Şahan Gökbakar, canlı yayında tırnaklarını kesen SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'yı, hazırladığı videoyla tiye aldı.

Sosyal paylaşım sitesi Instagram hesabından bir video yayınlayan Gökbakar, "Canlı yayında kişisel bakım.. Hakan Bayrakçı tırnak kesiyorsa, Akif Orhan Kaypak olarak altta kalamazdım" notunu düştü.

Gökbakar'ın paylaştığı videoda, CNN Türk yayınına katılan 'Akif Orhan Kaypak' karakteri, dişlerini fırçaladı ve ayak tırnaklarını kesti.

Ne olmuştu?

SONAR Araştırma Başkanı Hakan Bayrakçı'nın, CNN Türk Televizyonu'nda Ahmet Hakan'ın sunduğu 'Tarafsız Bölge' programında tırnaklarını kesmesi sosyal medyada gündem olmuştu.

Tepkiler sonrası özür dileyen Bayrakçı, "Canlı yayından hemen önce elime ve parmaklarıma bulaşan sıcak sıvı mumun verdiği acıdan ve özel durumdan kurtulmak için yayında yaptığım bir müdahaleden ötürü özür diliyorum" diye yazmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.