1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Kar Dadaşları salona kapattı
Erzurumspor FK: Kar Dadaşları salona kapattı

Erzurumspor FK: Kar Dadaşları salona kapattı

Dün gün boyu yağan ve günlük hayatı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı nedeniyle Erzurumspor, fitness salonuna kapandı. Dadaşlar, fitness antrenmanında topla yaptığı çalışma dikkatlerden kaçmadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Dün gün boyu yağan ve günlük hayatı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı nedeniyle Erzurumspor, fitness salonuna kapandı. Dadaşlar, fitness antrenmanında topla yaptığı çalışma dikkatlerden kaçmadı.

Trendyol 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor FK’ya  kar engeli. Dadaş, Sakarya mesaisine Fitness salonunda hazırlanıyor. Dün gün boyu etkili olan ve şehirde günlük yaşamı olumsuz yönde etkileyen kar yağışı nedeniyle Erzurumspor, Sakaryaspor mesaisine fitness salonunda devam etti. Mavi-beyazlılar, fitness salonunda ağırlık ve kuvvet çalışması yaptı.

Teknik Direktör Hakan Kutlu ve yardımcıları yönetiminde neşeli bir ortamda güç ve kuvvet idmanı yapan Dadaşlar, Sakaryaspor mesaisine devam etti.

Fitness salonunda taktik

Milli aranın ardından Trendyol 1. Lig 2023-2024 sezonunun 13. Haftasının açılış maçında Cuma günü deplasmanda Sakaryaspor’a konuk olacak olan Erzurumspor kar yağışı nedeniyle fitness salonunda çalışırken, futbolcuların topla teknik taktik  çalışması yapması da dikkatlerden kaçmadı. Mavi-beyazlı ekip hava şartlarının düzelmesi halinde bugünkü saha çalışmasını dışarıda yapacak.

Nurullah PALA-Muhammet TARHAN /PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.