1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor FK: Rota Adana
Erzurumspor FK: Rota Adana

Erzurumspor FK: Rota Adana

İyi bir futbol sonrası Altay'ı 4-0 gibi farklı bir skorla mağlup eden Erzurumspor'da rota Adana maçına çevrildi. Teknik Patron Hakan Kutlu şimdi takımını zorlu 90 dakikaya hazırlayacak.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor’da gözler  Pazar günü deplasmanda oynanacak olan Adanaspor maçına çevrildi. Dadaş’ta zorlu 90 dakikanın hazırlıkları dün başlandı.

 

Bu sezon ligdeki ilk galibiyetini 4-0’lık farklı skorla Altay’dan alan Dadaşlar, şimdi Adanaspor mücadelesine odaklandı. Mavi-beyazlılar, galibiyeti Adana’dan alacağı puanlarla taçlandırmak istiyor. Teknik Patron Hakan Kutlu, talebelerini zorlu 90 dakikaya hazırlayacak. Deneyimli hoca, Adana’nın şu an tam bir yaralı aslan olduğunu belirterek dikkatli olmak zorunda olduklarını söyledi. Dün Adana mesaisine start veren Çift Başlı Kartallarda futbolcuların antrenmanda oldukça neşeli oldukları gözlerden kaçmadı. Antrenman öncesinde oyuncularıyla bir toplantı yapan Teknik Patron Hakan Kutlu,  4-0 kazandıkları Altay maçının kritiğini yaptı. Deneyimli çalıştırıcı futbolcularını güzel oyun ve farklı galibiyetten ötürü kutladı. Kaynak/Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.