1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Fatih Portakal'dan İYİ Parti'ye sert sözler: Yanardöner siyaseti bırakın, haddinizi bilin
Fatih Portakal'dan İYİ Parti'ye sert sözler: Yanardöner siyaseti bırakın, haddinizi bilin

Fatih Portakal'dan İYİ Parti'ye sert sözler: Yanardöner siyaseti bırakın, haddinizi bilin

Gazeteci Fatih Portakal, İYİ Parti cephesinden kendisine yöneltilen eleştirilere sert çıktı.

A+A-

Erzurum Güncel- Portakal, İYİ Parti'nin izlediği siyaseti 'yanardöner' siyaset olarak niteleyerek "Ne dedikleri belirsiz. Kelimeler üzerinden oynamaya başladılar. Siz önce kendi içinizde bir fikir birliğine varın." dedi. İYİ Partili bazı vekillerin sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamalara da tepki gösteren Portakal, "Hangi sözün hakaret olduğunu bilecek kadar yetişmiş bir insanım. Siz haddinizi bilin, had bildirmeyin." şeklinde konuştu.

14 ve 28 Mayıs seçimlerinin ardından muhalefet kanadında ipler koptu. İYİ Parti ile CHP arasında karşılıklı yerel seçim restleşmesi yaşanırken, Meral Akşener, 81 ilde kendi adaylarını çıkaracaklarını söyledi. Gazeteci Fatih Portakal ise, "Siz rahat olun Meral Akşener 2 gün sonra yanaşmaya başlayacak. Matematik ortada" dedi.

"BANKA HESABINDAKİ RAKAM YÜKSELDİKÇE, HAYSİYETİN ALÇALIYOR FARKINDA MISIN?"

Portakal'ın sözleri İYİ Parti kanadında tepkiye yol açtı. İYİ Parti basın danışmanı Murat İde, Portakal'a "Yaptığın yorum değil. Bildiğin hadsizlik. Banka hesabındaki rakam yükseldikçe, haysiyetin alçalıyor farkında mısın? Ayıp ediyorsun Fatih." sözleri ile yüklendi.

"DÖNEMSEL KARİYER PLANLAMASI YAPAN BU HADSİZ..."

İYİ Parti Antalya Milletvekili Uğur Poyraz ise Fatih Portakal'ın sözlerinin ardından "Ekranda kamusal bir görev yerine getirdiğini unutup dönemsel kariyer planlaması yapan bu hadsiz, Meral Akşener'i, yöneticilerini, teşkilatlarını, oy veren seçmenini aşağılama cüreti göstermiştir." ifadelerini kullandı.

"YANARDÖNER SİYASETİNİZLE BIRAKIN, BU SİYASETENİZLE GİTMEYİN"

Fatih Portakal, ana haber bülteininde kendisine yönelik İYİ Parti'den yapılan eleştirilere yanıt verdi. İYİ Parti'nin 'yanardöner' siyaset izlediğini söyleyen Portakal, "Yanardöner siyasetinize inanmıyorum. Oturmasaydın masaya. Neden oturdun? Bunları hatırlatınca 'hadsiz, terbiyesiz' diyorsunuz. Siz bırakın benimle uğraşmayı. Siz iktidara gelmeye uğraşın. Yanardöner siyasetinizle bırakın, bu siyasetenizle gitmeyin." dedi.

"KELİMELER ÜZERİNDEN OYNAMAYA BAŞLADILAR"

İYİ Parti'den gelen 'ittifaksız seçim' çıkışlarına değinen Portakal, "Ne dedikleri belirsiz. Kelimeler üzerinden oynamaya başladılar. Kürşad Zorlu, 'İttifak başka bir şey, iş birliği başka bir şey' demiş. Bahadır Erdem ise, 'İttifaksız olmaz' diyor. Siz önce kendi içinizde bir fikir birliğine varın. Ondan sonra da ne yapacaksanız yapın. Bırakın gazeteci ile uğraşmayı. Siz iktidara gelseydiniz ne yapacaktık?" ifadesini kullandı.

"SİZ HADDİNİZİ BİLİN"

Eleştirilere sert tepki gösteren Portakal şunları kaydetti:

"Hangi sözün hakaret olduğunu bilecek kadar yetişmiş bir insanım. Siz haddinizi bilin, had bildirmeyin."

 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.