1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Erzurumspor'da Alt yapıya 'Dal' verdi
Erzurumspor'da Alt yapıya 'Dal' verdi

Erzurumspor'da Alt yapıya 'Dal' verdi

Erzurumspor, U16 ve U17 yaş kategorisinde il şampiyonu oldu. Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, alt yapı teknik kurmaylarını ve sporcuları tebrik etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor, kentte Serkandaş Sigorta Sponsorluğunda düzenlenen Yerel U16 ve U17 yaş grubunda şampiyon oldu. Mavi-beyazlı kulübün başkanı Ahmet Dal, Alt Yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğulları, antrenörle ve  şampiyon futbolcularla bir araya geldi. Kulüp Alt Yapı Binasında gerçekleşen toplantıda Başkan Dal, teknik kadro ve futbolcuları tebrik etti.

U16 ve U17’de şampiyon

Türkiye Futbol Federasyonu 2023-2024 sezonu Yerel U16 ve U17 Ligi’nde şampiyon olan her iki takımımızın oyuncuları ve hocalarıyla, Erzurumspor tesislerimizde toplantı yapan Kulüp Başkanı Ahmet Dal, her iki yaş kategorisinde kazanılan şampiyonluk kupaların sevincini, yaşarken Alt Yapı Teknik Koordinatörü Sefa Yunusoğulları nezdinde alt yapı teknik heyetini ve futbolcuları tebrik ederek şampiyonluklarını kutladı.  

Başarının mimarı Onursal Başkanımız Sekmen

Mavi-beyazlı kulübün başkanı Dal, başarıların en büyük kahramanının onursal başkan Mehmet Sekmen olduğunu belirtti.

Dal,  “Büyükşehir Belediye Başkanımız Mehmet Sekmen’e destekleri için teşekkür ediyoruz. ‘Geleceğimiz Gençlerimiz’ sloganıyla başladığımız sezonda şampiyonluk heyecanı yaşatan tüm genç oyuncularımızı, hocalarını ve ailelerini yürekten kutluyoruz” şeklinde konuştu.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.