1. HABERLER

  2. SPOR

  3. EYOF kervanı Çizme’de
EYOF kervanı Çizme’de

EYOF kervanı Çizme’de

İtalya’nın Friuli-Venezia Giulia kentinde yapılacak olan Avrupa Gençlik Kış Spor Oyunları için Türk kafilesi İtalya’ya uçtu. Kafilede Erzurum’dan da çok sayıda sporcu ve antrenör bulunuyor.

A+A-

Erzurum Güncel- 2023 Avrupa Gençlik Olimpik Kış Festivali, İtalya’nın Friuli-Venezia Giulia kentinde yapılacak. Festival 21-28 Ocak 2023 tarihleri ​​arasında gerçekleştirilecek.  EYOF 1993’ten sonra  ikinci kez  Çizme’nin  ev sahipliğinde gerçekleştirilecek.

Öztürk başarı diledi

2017 EYOF’a ev sahipliği yapan Erzurum, İtalya’daki EYOF’a da çok sayıda sporcu ile antrenör göndermenin gururunu yaşıyor.

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Birdal Öztürk,  “Genç Milli Kafilemiz, 21-28 Ocak 2023 tarihlerinde İtalya’da gerçekleştirilecek Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunlarına katılmak üzere İtalya’ya gitti.  EYOF’ta yarışacak olan Kafilemize Oyunlarda üstün başarılar  diliyoruz. Yolunuz açık olsun” dedi.

Nuroğlu: Zafer bekliyoruz

Aynı zamanda Erzurum Aras Elektrik Dağıtım Spor Kulübü Başkanı olan Türkiye Kayak Federasyonu Asbaşkanı Cafer Nuroğlu, Avrupa Gençlik Olimpik Kış Oyunlarına katılmak üzere İtalya’ya giden tüm sporcularımıza oyunlarda üstün başarılar diliyorum. Kendilerinden zafer bekliyoruz” dedi.

Dağ  kayakçıları da yer alıyor

Kış ve buz sporlarında yapılacak olan EYOF 2023’e Erzurumlu sporcuların yer aldığı dağ kayağı sporcuları da antrenör Erdal Emeç yönetiminde İtalya’ya uçtu.  Sporcularına güvenen Emeç, “Bizi izlemeye devam edin” şeklinde konuştu.

Nurullah PALA-Emrah AKÇAY/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.