1. HABERLER

  2. ERZURUM

  3. Hedefimiz göçü önlemek
Hedefimiz göçü önlemek

Hedefimiz göçü önlemek

MÜSİAD Erzurum Şubesi 14. Olağan Genel Kurulunda başkanlığa seçilen Abdulkerim Kavaz’a hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Akarsu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akarsu, yeni yönetime başarılar diledi.

A+A-

Erzurum Güncel- Geçtiğimiz hafta yapılan genel kurul ile MÜSİAD Erzurum Şube Başkanlığına seçilen Abdulkerim Kavaz’a ilk ziyaret, Akarsu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akarsu’dan geldi. Aynı zamanda MÜSİAD Yönetiminde de görev alan Akarsu, “ Bu bir bayrak yarışı, görev alan tüm arkadaşlarımız Sayın Kavaz’ın başkanlığında bayrağı daha da ileriye taşıma gayretinde olacak” dedi.

MÜSİAD Başkanı Abdulkerim Kavaz ise yönetim kurulu üyeleri ile birlikte STK’lar ile ortak projelere imza atıp, Erzurum’un gelişmesine katkı sağlamayı hedeflediklerini söyledi. Akarsu Şirketler Gurubu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa Akarsu’ya verdiği destekten dolayı teşekkür eden Başkan Kavaz, “ öncelikli hedefimiz sermeye ve beyin göçünün önüne geçmek için projeler hazırlayarak paydaşlarımız ile birlikte hayatiyete sokmaktır” diye konuştu.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.