1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Fatih Portakal'dan şaşırtan yorum
Fatih Portakal'dan şaşırtan yorum

Fatih Portakal'dan şaşırtan yorum

AKM projesini çok beğendiğini belirten Fatih Portakal, "Şaşırdınız tabii değil mi? Şaşırmayın, iyiye iyi demeyi bırakmayın" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- AKM projesini çok beğendiğini belirten Fatih Portakal, "Şaşırdınız tabii değil mi? Şaşırmayın, iyiye iyi demeyi bırakmayın" dedi. Aynı kanalda haber sunan İsmail Küçükkaya da "Her şeye karşı çıkarak olmaz efendim. Adı aynı, projenin kendisi güzel" yorumunda bulundu

FOX Haber sunucu Fatih Portakal, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın katılımıyla tanıtımı yapılan Atatürk Kültür Merkezi projesinden övgüyle bahsetti.


AKM projesiyle ilgili derlenen haberi yorumlayan Fatih Portakal, "Adı da güzel mis gibi. Adıyla yaşar umarım. Keşke büyük şehirlerde de benzer şeyler yapılsa. Şaşırdınız tabii değil mi? Aa Fatih övdü gibilerinden... Şaşırmayın. İyiye iyi demeyi bırakmayın." ifadelerini kullandı.

İSMAİL KÜÇÜKKAYA DA BEĞENDİ

FOX canlı yayınında izleyiciyle buluşan İsmail Küçükkaya da konuyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

"AKM ile ilgili sunumu beğendim. Bir kere adı Atatürk olacak. Yapılan eleştirileri de dinlemiş iktidar. Böyle bir durumda desteklemek lazım. Benim için, orada Atatürk isminin kullanılması önemli." diyen Küçükkaya, Mimarlar Odası'nın açıklamasıyla ilgili şunları söyledi:

"HER ŞEYE KARŞI ÇIKILMAZ"

"Ben onlar gibi düşünmüyorum. Her şeye karşı çıkarak olmaz efendim. Onlar gibi düşünmüyorum. Adı aynı, projenin kendisi güzel. Projenin asıl sahibinin oğlu yapıyor. Bunlar güzel incelikler..."

2019'DA TAMAMLANACAK

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Atatürk Kültür Merkezi'nin tanıtıldığı toplantıda; projenin 2019 yılında tamamlanacağını açıkladı.

 Fatih Portakal'dan olay 'yerli otomobil' yorumu

 

 AKP Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan Fatih Portakal'a şok sözler

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.