1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Gala Modern’de destek yarışı
Gala Modern’de destek yarışı

Gala Modern’de destek yarışı

Gala Modern, önceki akşam İstanbul Modern’de gerçekleşti. İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, Gala Modern gecelerinden sağlanan destekle 450 bin çocuk ve gencin sanat eğitiminden yararlandığına dikkat çekti

A+A-

Erzurum Güncel- Emaar’ın ana destekçiliğinde düzenlenen Gala Modern, birbirinden renkli anlara sahne oldu. Raffi Portakal ve Maya Portakal Bitargil yönetiminde destek yarışı gerçekleştirildi. 11 sanatçının 13 çalışmasıyla yer aldığı destek yarışında müzenin eğitim projelerine katkı sağlandı. Sunuculuğunu her yıl olduğu gibi bu yıl da Rana Erkan Tabanca’nın gönüllü olarak yaptığı gecede, oyuncu Mert Fırat İstanbul Modern’in işitme engellilere yönelik sosyal projesine destek çağrısında bulundu. Komedyen Cem Yılmaz da destek çağrısının bir bölümüne katılarak, esprileriyle geceye renk kattı. 

Sanata teşvik

İstanbul Modern Yönetim Kurulu Başkanı Oya Eczacıbaşı, konuşmasında Gala Modern gecelerinden sağlanan destekle 450 bin çocuk ve gencin sanat eğitiminden yararlandığına dikkat çekti. İş, sanat ve medya dünyasından 500 kişinin katıldığı davette Eczacıbaşı, geceye destek verenlere de teşekkür etmeyi ihmal etmedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.