1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Galatasaray'ın 4-0'lık Hatayspor galibiyeti sonrası Rıdvan Dilmen'den canlı yayında sert sözler!
Galatasaray'ın 4-0'lık Hatayspor galibiyeti sonrası Rıdvan Dilmen'den canlı yayında sert sözler!

Galatasaray'ın 4-0'lık Hatayspor galibiyeti sonrası Rıdvan Dilmen'den canlı yayında sert sözler!

Galatasaray sahasında Volkan Demirel'in çalıştırdığı Hatayspor'u konuk ederken, mücadelede gülen taraf 4-0'lık galibiyetle Sarı-Kırmızılılar olurken, karşılaşmanın ardından Rıdvan Dilmen mücadeleye dair değerlendirmelerde bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto Süper Lig'in 19. haftasında Galatasaray ile Atakaş Hatayspor ile karşılaşan lider Galatasaray, NEF Stadı'nda oynanan mücadelede rakibini 4-0 gibi net bir skorla mağlup etmeyi başarırken, ligin ilk yarısını zirvede tamamladı.

Karşılaşmanın yankıları sürerken, ünlü yorumcu Rıdvan Dilmen, maçın ardından dikkat çeken açıklamalarda bulunurken, karşılaşmanın hakemi Kadir Sağlam'a da eleştirilerde bulundu.

İŞTE O SÖZLER...

 

 

"FAVORİ GİBİ OYNADI FAVORİ GİBİ KAZANDI" 

"FAVORİ GİBİ OYNADI FAVORİ GİBİ KAZANDI" 

Rıdvan Dilmen, "Oyuna giren oyunculara baktığınızda Yunus, Gomis, Berkan, Rashica ve Mertens'in cezasını öyle bir yerde bitiriyor ki Mata'yı da kazanıyor. Kafalardaki soru işaretlerini attı. Favori gibi oynadı favori gibi kazandı" ifadelerini kullandı.

"DUBOİS SAKATLANDI, BOEY'İ KAZANDI" 

"DUBOİS SAKATLANDI, BOEY'İ KAZANDI" 

Yorumlarına devam eden Dilmen, "Muslera, iş düştüğünde işini yaptı. Kolay bir maçta konsantrasyonunu üst düzeyde tutması önemliydi. Dubois yapabildiğinin en iyisini yapmaya çalıştı, özellikle ilk yarıda. Sakatlık şanssızlıkları size avantaj olarak dönebilir. Ozan Kabak, Boey... Dubois sakatlandı, Boey'i kazandı, devam etti. Barış da formayı aldı" dedi.

"GALATASARAY BUGÜN GÜLE OYNAYA MAÇI KAZANDI" 

"GALATASARAY BUGÜN GÜLE OYNAYA MAÇI KAZANDI" 

Rıdvan Dilmen, "Kerem geçen seneden farklı oynamıyordu ki. Gol attı. Gol atmadığında da aynı oynuyordu. Icardi'nin şu anda ölüsü oynuyor. Ona rağmen oyunun sonuna kadar maç temposu artsın ve morallensin diye oyunda tuttu. Hatta çift santrfora döndü. Galatasaray bugün güle oynaya maçı kazandı" şeklinde konuştu.

"GALATASARAY FENER'E GÖRE +1 AVERAJA GEÇTİ" 

"GALATASARAY FENER'E GÖRE +1 AVERAJA GEÇTİ" 

Puan cetvelini değerlendiren Dilmen, şunları kaydetti: "Fenerbahçe maçını kazanınca puan farkı 5'e çıktı. Herkese göre 4. Fenerbahçe'nin 4-0 yenmesi lazım, Başakşehir'in ise 8-1 yenmesi lazım. Galatasaray Fener'e göre +1 averaja geçti"

"SEFEROVİC İLE YOLLARIN AYRILABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM" 

"SEFEROVİC İLE YOLLARIN AYRILABİLECEĞİNİ DÜŞÜNÜYORUM" 

Galatasaray'ın transfer planını anlatan Dilmen, "Kerem, Yunus, Rashica kenar oyuncu olduğu için, zaman zaman da Barış Alper santrfor oynayabildiği için Seferovic ile yolların ayrılabileceğini düşünüyorum. Yerine de birini almazlar" açıklamasını yaptı.

 

Sarı-Kırmızılılıar'ın Sivasspor'dan Uğur Çiftçi transferi hakkında konuşan ünlü yorumcu, "Uğur Çiftçi'yi bu yıl formda almadı. Bence geç geldi. Uğur yerli diye alındı. Seferovic'i ben olsam yollamam. Haji Wright'ın önemli özellikleri var ama Galatasaray ve Fenerbahçe'de 1-0'ken iş yapar. Dar alanda ne yapar bilemem. Ama 6-7 milyon Euro'lar konuşuluyor. O paraları verecek güçleri yok şu an. ABD Milli Takımı'nda izlediğim kadarıyla kontra atak oyuncusu. Ne Fener'in ne de Galatasaray'ın transfer edeceğini düşünmüyorum" dedi.

"GALATASARAY'IN YERİNDE OLSAM BİR STOPER ALIRIM" 

Rıdvan Dilmen, "Ben Galatasaray'ın yerinde olsam bir stoper alırım. Belki de stoperde sadece Emin'i değil, Uğur'u da kullanırım diyebilir. Uğur'u aldı, Van Aanholt gidecektir" ifadelerini kullandı.

"AFERİN Mİ DİYECEKLER ZANNEDİYORSUN?" 

Maçın hakemini değerlendiren Rıdvan Dilmen, şunları söyledi "Icardi'ye göstermediği sarı kart... Aferin mi diyecekler zannediyorsun? Sen avantajdan sonra bırak ver sarı kart. Kuralını oynatacaksın. Bazı hakemler 'ben kartsız bitirdim, temizim' demek istiyorlar. Gözünün önünde hangi takımın oyuncusu olursa olsun kartlık bir harekette bulunuyor, vermiyorsan sen kafanda maçı kartsız bitirmeyi koymuşsun"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.