1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Gökhan Zan kendisini tehdit edenleri canlı yayında açıkladı
Gökhan Zan kendisini tehdit edenleri canlı yayında açıkladı

Gökhan Zan kendisini tehdit edenleri canlı yayında açıkladı

Türkiye İşçi Partisi’nin Hatay Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Gökhan Zan, katıldığı bir canlı yayın programında geçtiğimiz gün tehdit edildiğine dair yaptığı açıklamaya açıklama getirdi.

A+A-

Erzurum Güncel- tv100 yayınına canlı bağlantı ile katılan Türkiye İşçi Partisi Hatay Büyükşehir Belediye Başkan adayı Gökhan Zan, Osman Kenan Çapoğlu’nun sorularını cevapladı.

Zan, geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile adaylıktan çekilmesi için kendisine rüşvet teklif edildiğini söylemişti.

Kendisine açık çek teklif edildiğini sözlerine ekleyen Gökhan Zan, "Çekilmem adına ve bu yarışta olmamam adına bana açık tek teklif edildi. Ne istiyorsan sen yaz denildi. Ben bunu kabul etmedim." ifadelerini kullanmıştı.

'2 DEFA DA TEHDİT EDİLDİM'

Zan, daha sonra çekilmesi için 2 kez tehdit edildiğini de aktardı.

Yaşadıklarından sonra adaylıktan çekilmemesinin doğru karar olduğunu belirten Gökhan Zan, şunları söylemişti:

“Bakın ilk kez söylüyorum bunu, bana rüşvet teklif edildi. Kimden teklif edildiğini söylemeyeceğim, kamuoyuna ve halkımıza bırakacağım. Çekilmem adına ve bu yarışta olmamam adına bana açık tek teklif edildi. 

Ne istiyorsan sen yaz denildi. Ben bunu kabul etmedim. Hatta ve hatta iki defadır aracılarla mafya denen kişiler adı altında çekilmem için de tehdit edildim. Bakın ilk defa anlatıyorum. Bunlara boyun eğecek bir insan değilim."

 “TEHDİT EDENLERİN İÇİNDE PARTİLERLE İLİŞKİSİ OLANLAR DA VAR”

Çapoğlu’nun, “Kimler tarafında tehdit edildiniz ve kimler size para teklif etti?” sorusuna Zan, “Ben bunu kamuoyunun takdirine bırakacağım çünkü bu hassas bir süreç. Bu süreci gerekli mercilere ulaştırdım. Partilerle ilişkisi olanlar var ama şehir dışında da parti ile ilişkisi olmayan dolaylı yoldan ortak arkadaşlarımız olan birileriyle haber yollandı görüşüldü ve aynı zamanda tehditte edildim.” cevabını verdi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.