1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Her şeye rağmen Erzurumspor
Her şeye rağmen Erzurumspor

Her şeye rağmen Erzurumspor

Başkan Dal: Kalbi Erzurumspor için atan insanları mutlu etmek istiyoruz

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, Ekonomik zorluklar, deprem afetinin acısı ve transfer yasağına rağmen ligi iyi bir noktada tamamlamak için çırpındıklarını söyledi.

Nurullah PALA/PUSULA

Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Erzurumspor’da Bodrum deplasmanı için hazırlıklar sürerken, Mavi-beyazlıların başkanı Ahmet Dal, kalbi Erzurumspor için atan insanları mutlu etmek için var güçleri ile çalıştıklarını söyledi.

Başkan Dal, “Transfer yasağımız var. Ekonomik sıkıntılarımız var. Üstüne bir de ülke olarak deprem afeti yaşadık. Her şeye rağmen zorlukların üstesinden gelerek ligi iyi bir noktada bitirmek istiyoruz” dedi.

Her puanın önemi var

Bu ligde her takımının birbirini yenecek güçte olduğunu belirten Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “Bu hafta sonuçlara bakıldığında bizim için avantajlı bir hafta oldu. Bu ligde üç puan kadar en az bir puanın bile önemi çok büyük. Özellikle de lig maratonunun boyu kısaldıkça. Erzurumspor olarak Bodrum deplasmanında da taraftarlarımızın yüzünü güldürecek bir skorla dönmeyi arzuluyoruz. İnşallah tüm olumsuzluklara rağmen Erzurumspor olarak ligi iyi bir yerde bitireceğiz. Teknik heyetimize ve oyuncularımıza güveniyoruz” diye konuştu.

İyi ki Sekmen Başkanımız var

Erzurumspor’un şehrin tek ortak paydası olduğuna vurgu yapan Dal, “Mavi-beyazlı kulüp ‘Erzurumluyum’ diyen herkesin takımıdır. Bu takıma artık hemşehrilerimizin el atması lazım. Başımız her sıkıştıkça Onursal başkanımız Mehmet Sekmen’e koşuyoruz. İyi ki Sekmen başkanımız var. Kulübümüze maddi manevi katkılarından ötürü Sekmen Başkanımıza teşekkür ediyoruz” şeklinde konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.