1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. İl Başkanı Küçükoğlu harekete geçti: AK Parti Erzurum SKM'de hazırlıklar sürüyor
İl Başkanı Küçükoğlu harekete geçti: AK Parti Erzurum SKM'de hazırlıklar sürüyor

İl Başkanı Küçükoğlu harekete geçti: AK Parti Erzurum SKM'de hazırlıklar sürüyor

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, Seçim Koordinasyon Merkezi (SKM) binasının hazırlık aşamasını ziyaret ederek parti yöneticileri ile istişarede bulundu.

A+A-

Erzurum Güncel- 31 Mart seçimleri için geri sayım devam ederken, AK Parti Erzurum İl Teşkilatı çalışmalarını sürdürüyor. Bu kapsamda AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu, hazırlıkları devam eden Seçim Koordinasyon Merkezi’ni ziyaret etti. Parti Yöneticileri ile birlikte SKM Başkanı Çetin Gözütok’tan bilgi alan Başkan Küçükoğlu, çalışmaları yerinde inceledi. Başkan Küçükoğlu, eksikliklerin bir an evvel tamamlanarak, çalışmaların hızlanacağını duyurdu. 

Başkan Küçükoğlu, konuya ilişkin değerlendirmelerde bulunarak, “AK Parti Erzurum Seçim Koordinasyon Merkezimiz (SKM) binasının hazırlık aşamasını yöneticilerimizle birlikte kontrol ettik. Seçim çalışmalarının merkezi olacak olan binamızın, eksiklerini gidermek suretiyle çalışmalara hızlı bir şekilde başlayacağız. Seçim Koordinasyon Merkezi görevlilerine gayretlerinden dolayı teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.