1. HABERLER

  2. KÜLTÜR/SANAT//MAĞAZİN

  3. Survivor Nagihan'ın kavgaları Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı!
Survivor Nagihan'ın kavgaları Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı!

Survivor Nagihan'ın kavgaları Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı!

Survivor Nagihan'ın kavgaları Acun Ilıcalı'yı çileden çıkardı! Konseyde karşılıklı restleşme

A+A-

Erzurum Güncel- Survivor Nagihan'ın Hakan'la ve diğer yarışmacılarla yaptığı kavgalar, Acun Ilıcalı'yı çileden çıkarttı. Konseyde sinirlerine hakim olamayan Acun Ilıcalı, yapılanların kabul edilebilir olmadığını söyledi. Ilıcalı'ya karşı gelen Nagihan Karadere'nin diskalifiye olup olmadığı da merak konusu olmaya başladı. İşte Survivor'da yaşananlar!

Survivor All Star'da gerilimin dozu gittikçe artıyor. Survivor Nagihan Karadere geçtiğimiz haftalarda Sercan Yıldırım'la yaşadığı kavgayla gündeme gelmişti, yarışmada bu hafta da diğer kadın yarışmacılarla arasında bir polemik gerçekleşti. Bu anlarda Acun Ilıcalı'nın Nagihan Karadere'ye karşı tepkisi, bölüme damgasını vurdu.

Ilıcalı Karadere'ye şu sözlerle tepki gösterdi:

"Ortada şöyle bir problem var Nagihan. Evet çok başarılı bir yarışmacısın, kazanma potansiyelin var. Survivor'u kazanabilirsin, bizim için de değerlisin. Ama şöyle bir konu var; bunları yaşayan mavi takım da aynı şekilde kırmızı takımın tamamı da benim için çok değerli. Burada bir yarışmacı benim için ne kadar değerli olursa olsun, o yarışmacının başka bir yarışmacıya bu derece sayıp sövmesine izin veremem. Bununla ilgili de sana, bunu yapabilirsin diye bir şey söylememi bekliyorsan; öyle bir şey söylemeyeceğim. Ben sana net durumu çizeceğim şimdi; bunun üzerine de bir değerlendirme yapalım."

TÜM YAPTIKLARINI MADDELENDİRDİ

Bu konuşmanın ardından Ilıcalı, Karadere'nin yaptıklarını tek tek maddelendirdi ve ağır bir eleştiride bulundu. Ilıcalı, şu ifadeleri kullandı:

"Bir; Hakan'a yaptığın hareket, kabul edilmesi mümkün değil. Sana zaten yakışmayan bir hareket, pişman olduğunu sen de söyledin. Öbürü için kendini haklı zannediyorsan; bir insan, benim herhangi bir şekilde damarıma bassa ya iki, üç tane şey sallarım ya gider şikayet ederim, ben de insanım. Ama 5 dakika boyunca saydırıp -belli kuralları olan bir programda- non-stop saydırmayı göze alabiliyorsan, bu artık şu demek; kendini bu ortamın da üzerinde de görüyorsun ki bu derece saydırabiliyorsun. Bunun bizdeki mesajı bu. Bu şu demek artık; prodüksiyonmuş, Acun Ilıcalı'ymış, İrem Kanan'mış, Mustafa'ymış hiçbirini takmıyorum demek oluyor bu. Bizim buna müsaade vermemiz de bu. "

ACUN ILICALI'YA TEPKİ GÖSTERDİ

Acun Ilıcalı bu yaptıklarından dolayı bir bedel ödenmesi gerekiyorsa kendisinin ödeyeceğini, yarışmacılarının bir daha böyle bir duruma düşmesine izin vermeyeceğini söyledi. Karadere ise kendisini haklı görüp Acun Ilıcalı'ya tepki gösterdi.

Ilıcalı gerekirse bu konunun diskalifiye dahi gidebileceğini söyledi. Bu anlardaysa Karadere, ağlamaya başladı.

AKŞAM

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.