1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kayak Federasyonu'nun yeni yönetiminde 3 Dadaş var
Kayak Federasyonu'nun yeni yönetiminde 3 Dadaş var

Kayak Federasyonu'nun yeni yönetiminde 3 Dadaş var

Türkiye Kayak federasyonu 6’ncı Mali Genel Kurulu ile olağan seçimli genel kurulunda 2’si asil liste, 1’i de yedek listede olmak üzere 3 Erzurumlu isim yönetim kurulu üyeliklerine seçildi.

A+A-

Gazete Güncel- Türkiye Kayak federasyonu 6’ncı Mali Genel Kurulu ile olağan seçimli genel kurulunda 2’si asil liste, 1’i de yedek listede olmak üzere 3 Erzurumlu isim yönetim kurulu üyeliklerine seçildi. 238 delegenin oy kullandığı ve Prof.Dr. Süleyman Şahin ile Tarkan Soyak’ın aday olduğu Ankara’da gerçekleşen seçimde Kayak Federasyonu’nun yeni başkan ve yönetimi belli oldu. 176 oy alan Prof.Dr.Süleyman Şahin Federasyonun yeni başkanı olurken, diğer aday Tarkan Soyak’a sadece 62 oy çıktı. 

11 kişilik yönetim kuruluna Erzurum’dan Atakan Alaftargil ile Selim Bağrıyanık seçildiler. Erzurum kayak Kulübü Başkanı da olan Atakan Alaftargil Milli sporcu olarak yönetime girerken, son dönemlerde Palandöken’de ki yatırım hizmetlerinden dolayı da Büyükşehir Belediyesi iştirakı olan EJDER AŞ’nin Genel Müdürü Selim Bağrıyanık, listede yeralan bir başka Erzurumlu isim oldu. Milli kayakçılardan antrenör Yavuz Kıyıcı ise yönetim kurulunun yedek listesinin ilk sırasında kendisine yer buldu. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.