1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kayaklı Koşuya damga vurdular
Kayaklı Koşuya damga vurdular

Kayaklı Koşuya damga vurdular

ETÜ Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri Lübnan’ın Cedars Kayak Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Kayak ve Snowboard Federasyonu (FIS) Kupası’a katıldı. Sporcular yarışlarda 4 altın madalya kazandı.

A+A-

Erzurum Güncel- Lübnan’ın Cedars Kayak Merkezi'nde düzenlenen Uluslararası Kayak ve Snowboard Federasyonu (FIS) Kupası’nda Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Spor Bilimleri Fakültesi öğrencileri 4 altın madalya kazandı.

Antrenörlük Eğitimi Bölümü öğrencisi; Yusuf Emre Fırat, büyükler kategorisinde katıldığı iki yarışı da kazanarak altın madalyanın sahibi oldu. Gençler kategorisinde mücadele eden Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği öğrencisi Civan Karaman ise katıldığı iki yarışta da bitiş çizgisini ilk geçerek altın madalyanın sahibi oldu.

Sporcuları tebrik eden ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, “Sporcularımız 2024 yılına oldukça iyi başladı. Üniversitemizde yetişen sporcularımız katıldıkları uluslararası müsabakalarda kürsünün ilk basamağına çıkarak ülkemizi ve bizleri gururlandırıyor. Bu vesileyle FIS Kupası’ndan 4 altın madalya ile dönen sporcularımız Yusuf Emre ve Civan’ı gönülden tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum” dedi.

 

Ayşe Nur ERDOĞDU/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.