1. HABERLER

  2. YAŞAM

  3. Kim yalancı ortaya çıksın!
Kim yalancı ortaya çıksın!

Kim yalancı ortaya çıksın!

''Medya şikesi'' iddialarına Teke Tek'te yanıt... Acun Ilıcalı, ''Kim yalancı ortaya çıksın'' dedi, o SMS'i gösterdi

A+A-

Erzurum Güncel- Twitter'da ünlü isimlere yönelik açıklamalarıyla magazin gündemine bomba gibi düşen iddialarda bulunan Erol Köse dün Acun Ilıcalı ve Kanal D Ceo'su İrfan Şahin ile Mehmet Ali Birand'ı hedef almıştı. Erol Köse "medya şikesi" dediği iddialarının ardından hedefindeki isimlerle mahkemelik oldu. Teke Tek'te Fatih Altaylı'ya konuşan Acun Ilıcalı, Erol Köse'nin "O Ses Türkiye" programında jüri olmak istediğini kendisine SMS'le bildirdiğini, olumsuz yanıt alması üzerine iddialarını sıraladığını söyledi. Acun Ilıcalı'nın söz ettiği SMS, program sırasında acunn.com'da yayınlandı.

EROL KöSE'NİN İDDİALARI

Köse Twitter'da, "Evet bu Acun Firar'da isimli Televole'de yabancı popolarına zoom yapan muhabir nasıl oldu da parayı buldu.. Anlatalım bakalım. Acun'un taktiği Show'dan çok para kazanmak üzerine idi... Ne yapmalı da canla başla çalışıp imkansızlıklar içindeki Show'da harikalar yaratan iç yapımlar ekibi Caner Erdem, Haluk Şirin ve ekibini ekarte ederim derken, bir program yapayım Endemol formatçısından format alayım ve de önce 1 sonra çok yarışma ilee hakimiyet kurayım reytingleri zıplatayım dedi.. Ama nasıl olacaktı? Nasıl reyting yapabilirdi? İşte aylarca buna çare aradı ve şeytanın bile aklına gelemeyecek o planı yaptı..

"ARANAN KAN BULUNMUŞTU"

Erel Köse, twitter'dan daha sonra şunları yazdı: "Rakip kanallar ATV, Kanal D, Star idi. ATV sürekli el değiştirmekte ve zayıftı. Geriye Startv ve Kanal D kalıyordu... Ve ne tesadüf ikisinin de yetkili Ceo'su İrfan Şahin idi. O İrfan Şahin ki Acun'un karısının Cine5'teki yakın çalışma arkadaşı idi. Evet aranan kan bulunmuştu.. İrfan Şahin hemen gizli bir anlaşma ile Acun'a ortak oldu.. Peki Şahin ne yapacaktı? Var mısın yok musun çok kötü başlamıştı ilk başlarda. İrfan Şahin Acun'a aslında devlet sırrı gibi mahrem olan Kanal D ve Startv'nin reklam giriş saatlerini verdi ve Acun yayınını ona göre ayarladı. Zira tam onlar reklama girince o yayına giriyor onlar yayına geçince reklama kaçıyordu. Zira bilgiler elindeydi. Sadece bu mu? Hayır."

"TüM PARA BöLüŞüLDü"

İrfan Şahin'in Kanal D ve Startv'de Acun'un programları karşısına hep tekrar ve zayıf programları koyduğunu ileri süren Erol Köse, "Sanki sihirli değnek gibi böcek yenilen Acun yarışmaları bile 1. oluyordu. Acun'da dev paralar almaya başlamış ve de dışarda İrfan Şahin'le kırışmaya başlamıştı.. Ama gözü doymadı dışarıdan da Kanal D ve Star'a da iş yapmak için ayrıca şirket kurup başına da Hakan Şükür'ün kardeşi Gökhün Şükür'ü oturttular. Tüm para İrfan Şahin'le bölüşülmekteydi. Ve bu kadro Papermoon yemekleriyle kutlanıyordu. İrfan hayatta dışarı çıkmazken Acun'un eşi ve Gökhan Şükür'le gezip nakit transferi yapıyorlardı. Tv namusu olan reklam bilgileri 'insider training' denilen yolla rakiplere satılmış ve Aydın Doğan sırtından bıçaklanmış oldu.." iddialarında bulundu.

"TüYLERİNİZ DİKEN DİKEN OLACAK"

"İrfan Şahin'in yalandan Acun'a sms ve mail atıp Kanal D'ye gel sana ayda 15 milyon dolar vereceğiz diye yazdığını ileri süren Erol Köse, Acun Ilıcalı'nın bunları Show'un sahibine göstererek, 20 milyon net gelir elde ettiğini iddia etti. İrfan Şahin'in başka nedenle görevden alındığını öne süren Erol Köse, "Şahin yakında tamamen yollanır, bunlar okununca ve başka bir yere de gidemez." dedi.

"VIZ GELDİ, TIRIS GEçTİ"

"Anladınız mı şimdi nasıl oldu da yabancı ülkelerde Acun Firar'da adıyla zenci poposu muhabiri Acun nasıl şike yaptı. Ne diyosak o" ifadelerini kullanan Erol Köse'ye ilk cevap Mehmet Ali Birand'dan geldi. Birand, twitter hesabından, "Medya'daki dostların dikkatine: Sanal Medya'da Doğan TV Holding CEO'su İrfan Şahin hakkında garip söylentiler dolaşıyor. Merak ettim 'Nedir Bunlar?' diye Yönetim Kurulu Başkanı Arzuhan Yalçındağ'a sordum. Güldü. 'Ciddiye mi aldın yoksa, komik şeyler bunlar' dedi. İrfan Şahin de, 'Bu yazıları kimin, neden yazdığını biliyorum. Günü gelince hesaplaşırız' diye yanıtladı. Anlayacağınız, burada herşey normal de, dışarıdaki bu heyecan nedir anlayamadım... Erol Bey meğer siz tam bir çamur kampanyası açmak istiyormuşsunuz. Ancak dişiniz ne bana ne de İrfan Şahin'e geçer. Ben hayatımda sizden çok daha ciddi yalancılarla mücadele ettim. Vız gedi tırıs geçti. Eğer siz veya yandaşlarınız kanal D de iş yapmak için bu kampanyayı açtınız ise, çok yanlış bir yol seçmişsiniz boş yere çırpınıyorsunuz. Haydi yolunuz açık olsun..."

ACUN ILICALI'NIN YANITI

Fatih Altaylı'nın bu iddilarla ilgil sorularını yanıtlayan Acun Ilıcalı, "Siz bir yerlere gelince düşmanınız çoğalıyor" dedi.

Erol Köse'nin kendisine SMS gönderek "O Ses Türkiye"de jüri olmak istediğini kaydeden Acun Ilıcalı, "Mümkün olmadığını söyledim. Benim kişisel tercihim. Bir grup toplanıyoruz, kimin jüri olacağına karar veriyoruz. Uygun bulmadık. Fakat reddettikten sonra hakkımda devamlı iftira atmaya başladı" şeklinde konuştu.

EROL KöSE TWITTER'A YAZDI, ACUN ILICALI O SMS'İ GöSTERDİ

Acun Ilıcalı'nın "Jüri olmak istedi" sözlerinin ardından, Erol Köse Twitter'a "Teklif eden değil, teklif alan benim" şeklinde yazdı. Köse'nin bu tweetinin ardından kendisine gelen SMS'i sakladığını belirten Acun Ilıcalı, kendi internet sitesinde bu SMS'in yayınlanacağını, "Kimin yalancı olduğunun ortaya çıkacağını" söyledi. acunn.com, program sırasında o SMS'i yayınladı:



DüELLO SüRüYOR, EROL KöSE: SMS SAHTE!

SMS'in yayınlanmasının ardından Erol Köse'den yanıt gecikmedi. Erol Köse, Twitter'da, söz konusu mesajın sahte olduğunu söyledi. Köse, bir sosyal paylaşım sitesindeki hesabından yaptığı açıklamada, "Google'a bak, tonla app bedava. Fake sms yaz çıkar. Ki haklı olsa asla yayınlamazdı. Mahkeme dışı sms yayınlama 6 sene hapis cezası. O yüzden biz mahkemeye sunduk. Zaten gerçek olsa aylardır sunardı, dün de dahil. Tek çare bu basit hile idi ama Aref bile yetmez" ifadelerini kullandı.

ACUN MEDYA VE İRFAN ŞAHİN YASAL SüRECİ BAŞLATTI

Erol Köse'nin açıklamalarıyla ilgili olarak Acun Medya'dan yapılan açıklamada şöyle denilmişti: "Bugün Twitter'da, Erol Köse tamamen asılsız ve gerçek dışı iddialarda bulunmuştur. Söz konusu açıklamalar, saldırı amacıyla yapılmış olan çok çirkin, düzeysiz ve kasıtlı bir yayın niteliğindedir. Erol Köse, yakın zamanda Acun Ilıcalı'nın şahsi telefonuna SMSler göndererek "Yok Böyle Dans", "Yetenek Sizsiniz" ve "O Ses Türkiye" yarışmalarımıza 3 ayrı kez jüri üyesi olmak için istekte bulunmuştur. Acun Medya tarafından reddedilen Erol Köse, Acun Ilıcalı aleyhinde yaklaşık iki aydır iftira ve karalama kampanyasına başlamıştır. Yazdığı birçok yazının art niyetli ve iftiralarla dolu olduğu bilinen Erol Köse'nin, bu çirkin iddialarının takdirini kamuoyuna bırakıyoruz. Ayrıca gerekli yasal süreç başlatılmıştır, saygıyla duyurulur."

Köse'nin iddialarının hedefindeki bir diğer isim İrfan Şahin de harekete geçti. Şahin'in, Köse'ye 1 milyon liralık maddi manevi tazminat ve ceza davası açtığı öğrenildi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.