1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kupa kurası komşuları memnun etti
Kupa kurası komşuları memnun etti

Kupa kurası komşuları memnun etti

Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda kurada komşu ilin takımı Erzincanspor’u çeken Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “Hem biz sevindik. Hem Erzincan sevindi. Çok güzel bir maç olacak. Komşumuzu en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme Turu’nda kurada komşu ilin takımı Erzincanspor’u çeken Erzurumspor Başkanı Ahmet Dal, “Hem biz sevindik. Hem Erzincan sevindi. Çok güzel bir maç olacak. Komşumuzu en iyi şekilde ağırlayacağız” dedi.

Trendyol 1. Lig takımlarından Erzurumspor, Ziraat Türkiye Kupası (ZTK) 4. Eleme turunda TFF 2. Lig ekiplerinden Anagold 24 Erzincanspor ile eşleşti. Erzurumspor adına kura çekilişine katılan Kulüp Başkanı Ahmet Dal, komşu iki ilin futbol takımlarının eşleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirdi. Her iki kulübünde eşleşmeden büyük bir mutluluk duyduğunu ifade eden Dal, “İşin özeti şu; bu eşleme hem onları hem de bizi memnun etmiştir. Bu eşleşmeden hem biz, hem de Erzincanspor mutlu oldu” dedi.

En iyi şekilde misafir edeceğiz

5-6-7 Aralık 2023 tarihlerinde oynanacak olan Ziraat Türkiye Kupası 4. Eleme turunda Erzurumspor’a misafir olacak Anagold 24 Erzincanspor'u en iyi şekilde konuk edeceklerinin altını çizen Dal, “Tarihsel bağı bulunan komşu iki ilin takımın ZTK’da eşleşmesi güzel. Biz onları en iyi şekilde ağırlayacağız. Şimdiden güzel bir maç olacağını düşünüyorum. Erzurum futbolda bölge illerin lokomotifi durumunda. Biz yükselirken komşularımızla birlikte yükseleceğiz” dedi.

Gençler için yine vitrin maçı olacak

Diyarbekir Spor ile oynanan ZTK maçında gençlerin sahne aldığını belirten Kulüp Başkanı Dal, “Erzincanspor maçı da gençlerimiz için bir vitrin mücadelesi olacak. Kendilerini o maçta da en iyi şekilde göstersinler. Genç oyuncularımız bizim geleceğimiz. Onlara çok değer veriyoruz. Bu tür müsabakalar da onların kendilerini dana iyi göstermeleri ve tecrübe kazanmaları için iyi bir fırsat. İnanıyorum ki, o gün geldiğinde genç oyuncularımız sahada en iyisini yapacaklardır” diye konuştu.

Nurullah PALA/PUSULA

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.