1. HABERLER

  2. EKONOMİ

  3. Meclis lokantasındaki yemek fiyatları gündem oldu! Yiyin efendiler yiyin
Meclis lokantasındaki yemek fiyatları gündem oldu! Yiyin efendiler yiyin

Meclis lokantasındaki yemek fiyatları gündem oldu! Yiyin efendiler yiyin

Yemek fiyatlarının restoranlara göre çok daha ucuz olmasıyla öne çıkan Meclis lokantası, bir kez daha fiyatlarıyla gündemde. Sosyal medyada paylaşılan fotoğrafta yemeklerin fiyatları dikkat çekti.

A+A-

Erzurum Güncel- Meclis lokantasının fiyatları, sık sık gündem oluyor. Güncel fiyatlara dair herkes tam anlamıyla fikir sahibi olamadığı için zaman zaman sosyal medyada bir anda yayılan görüntülerle Meclis lokantasının fiyatları konuşulmaya başlanıyor. Son olarak yine sosyal medyada paylaşılan bir fotoğraf gündem yarattı.

ANKARA DÖNERİ, PİLAV, İSPİR FASULYESİ, PİLAV VE SALATA

Meclis lokantasından bir yemek masasının paylaşıldığı fotoğrafın üzerinde yemeklerle ilgili yorumlar ve fiyatlar da yer aldı. Söz konusu fotoğrafta Ankara döneri, salata, pilav ve İspir fasulyesi olduğu görüldü. Ankara dönerinin çok iyi olduğu notunun düşüldüğü fotoğrafta yemeğin fiyatının ise 76 TL olduğu belirtildi. Pilav için ise 'hüsran' değerlendirmesinin yapıldığı o fotoğrafta fiyatının 7.5 TL olduğu aktarıldı.

Fotoğrafta yer alan İspir fasulyesi için 'güzel' ve 'hafif' değerlendirmesi yapıldı ve yemeğin fiyatının 38 TL olduğu belirtildi. Salatanın fiyatının ise 7.5 TL olduğu yazıldı.

MECLİS LOKANTASININ FİYATLARINA YORUM YAĞDI

Sosyal medyada hızla yayılan fotoğrafa çok sayıda yorum geldi.

image (8)

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum