1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Mandalinci: “Tarımsız bir toplum sürdürülebilir olmaz”
Mandalinci: “Tarımsız bir toplum sürdürülebilir olmaz”

Mandalinci: “Tarımsız bir toplum sürdürülebilir olmaz”

CHP Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, tarımsız bir toplumun sürdürülebilir olamayacağını ifade ederek, tarımı, hayvancılığı, çiftçiyi destekleyecek adımlar atacaklarını söyledi.

A+A-

Gazete Güncel-  Cumhuriyet Halk Partisi Bodrum Belediye Başkan adayı Tamer Mandalinci, Mumcular’da seçim koordinasyon ofisi açılışını gerçekleştirdi.  Vatandaşların sevgi gösterileri ve yoğun ilgisiyle karşılanan Başkan Adayı Tamer Mandalinci’ye, CHP Yüksek Disiplin Kurulu Üyesi Av. Remi Kazmaz, CHP Bodrum İlçe Başkanı Tuna Işın, Meclis Üyesi Adayları, partililer eşlik etti.

whatsapp-gorsel-2024-03-18-saat-10-56-18-4cd37cb7.jpg

Seçim koordinasyon ofisi açılışını miting alanına çeviren Karaovalılara teşekkür eden Mandalinci, gösterilen bu sevgi ve ilgiye layık olmak için çok çalışacaklarını, mutlu bir Bodrum oluşturacaklarını söyledi. Mandalinci, “Bir kardeşiniz, bu toprakların bir evladı olarak önümüzdeki 5 yılda başkanlık değil, size yoldaşlık yapmak üzere geleceğim, el ele, kol kola, omuz omuza vermek için geleceğim” ifadelerini kullandı.

whatsapp-gorsel-2024-03-18-saat-10-56-18-a90e70aa.jpg

Üreticiye destekler artarak sürecek

Bodrum Belediyesi’nin Mumcular’da birçok tarımsal kalkınma projesine imza attığını aktaran Tamer Mandainci, üreticilere desteklerin artarak süreceğini, tarımsız bir toplumun asla sürdürülebilir olmayacağını belirterek şunları söyledi:

“Eğer nereden geldiğimizi unutursak nereye gittiğimizi ve nasıl yaşayacağımızı öngöremeyiz. Atatürk’ümüzü, bu toprakların üreticisinin yetiştirdiği gerçek değerleri asla görmezden gelemeyiz. Atamız ‘Bu topraklar hem çok iyi çiftçi hem de çok iyi asker yetiştirmiştir. Çünkü verimli topraklarımız, ovalarımız fazladır, göz dikenler de alçaklar da fazladır’ demiştir. Bu sözleri bir kişinin menfaati için değil, topraklarımızı, ovalarımızı ve memleketimizi korumak için söylemiştir. Bizler bu yüzden ‘Mustafa Kemal'in askerleriyiz’ diyoruz. Bu yüzden can siper hane çalışacağız diyoruz. Bu yüzden Türkiye'de tarımın, hayvancılığın, tarımsal katkılarının artan bir şekilde desteklenmesi gerektiğini söylüyoruz. Tarımı, hayvancılığı, çiftçiyi destekleyecek adımlar atacağız.”

Bölgeye yönelik çok amaçlı salon, spor tesisleri, otopark, kreş ile emekliler, kadınlar ve öğrencilere yönelik projelerinin bulunduğunu aktaran Mandalinci, Bağbozumu şenliklerini tekrar hayata geçireceklerini anlattı “Belediyemize ihtiyaç duyduğunuz anda, nerede ihtiyacınız varsa hem ben hem meclis üyelerim sizlerin bir telefon uzağında olacak. Ulaşacaksınız, derdinizi dinleyecekler, empati yapacaklar ve sorunları çözmek için gece gündüz demeden gayret sarf edecekle” diye konuştu.

whatsapp-gorsel-2024-03-18-saat-10-56-19-c41fd91f.jpg

Çözümün değil sorunun kaynağı

Baraj koruma alanından dolayı sıkıntı yaşayan vatandaşlara sorunu çözme vaadinde bulunanları eleştiren Mandalinci, “Sorunun kaynağı zaten sensin. Sorunun kaynağı senin talan, çökme zihniyetin. Ancak bu kardeşiniz, kokuşmuş düzene son vermek için hem vatandaşlarıyla hem ekip arkadaşlarıyla dimdik duracak. Sorunu ortadan kaldıracak hamleleri Büyükşehir Belediyesi ile beraber hayata geçirecek ve bu bölgede baraj korumasından dolayı sıkıntı yaşayan vatandaşımın derdine derman olacak” dedi.

Açılış konuşmalarının ardında kurdele kesilerek CHP Mumcular seçim koordinasyon ofisi açılışı yapıldı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.