1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Kutlu: Bu saatten sonra Play-Off'u zorlayacağız
Kutlu: Bu saatten sonra Play-Off'u zorlayacağız

Kutlu: Bu saatten sonra Play-Off'u zorlayacağız

Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Tuzlaspor galibiyetin ardından yaptığı açıklamada, "Bizim için çok kritik bir karşılaşmaydı. Kazanıp alt taraftan tamamen kurtulmamız gerekiyordu nitekim öyle de oldu "dedi.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurumspor Teknik Direktörü Hakan Kutlu, Tuzlaspor galibiyetin ardından açıklamalarda bulundu.  Kutlu, yaptığı açıklamada şunları söyledi:

 

"Bizim için çok kritik bir karşılaşmaydı. Kazanıp alt taraftan tamamen kurtulmamız gerekiyordu nitekim öyle de oldu . Sezon başından beri defalarca söyledim bu oyuncu grubu inanmış durumda, ellerinden gelenin fazlasını yapıyorlar. Hepsine teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık.

 

"ARTIK YUKARI DOĞRU BİR HEDEFİMİZ OLUŞTU"

 

Biz içeride tempolu oynamaya çalışan bir ekibiz. İlk yarı oyun çok fazla durdu. Bu tempomuzu oldukça düşürdü. Skoru yakaladıktan sonra da oyuncularım sahada ne yapılması gerekiyorsa onu yaptı. Bunu ilk defa bugün söylüyorum. Artık yukarı doğru bir hedefimiz oluştu. Bu saatten sonra Play-Off zorlayacağız. Kendimizi o bölgeye atmak için elimizden geleni yapacağız.

 

"BAŞKAN AHMET DAL, BÜTÜN İŞLERİMİZİ KOLAYLAŞTIRIYOR"

 

Daha önce de belirttim. Kulüp Başkanımız Sayın Ahmet Dal’a bir parantez açmam gerekiyor. 1,5 senedir buradayız. Bütün işlerimizi kolaylaştırıyor. Tüm problemlerimizi çözüyor bir kez daha kendisine teşekkür ediyorum. Son olarak bizleri yalnız bırakmayan taraftarımıza teşekkür ediyorum. Galibiyetimiz onlara armağan olsun."

erzurumpost.com

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.