1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Medyanın iddialı isimleri CHP'den aday adayı oldu
Medyanın iddialı isimleri CHP'den aday adayı oldu

Medyanın iddialı isimleri CHP'den aday adayı oldu

Partiler ve Cumhurbaşkanı adayları bir yandan seçim kampanyalarına başlarken, diğer yandan da partiler milletvekili adaylarını belirlemek için yoğun bir çaba içindeler. Necdet Saraç ve Barış Yarkadaş da CHP'den aday adayı oldu...

A+A-

Erzurum Güncel- Türkiye çapında 3 bin 500 civarında kişinin milletvekili olmak için başvurduğu Cumhuriyet Halk Partisi’nde medyanın birçok ismi de milletvekili olmak için aday adayı oldu.

 

Televizyonlardaki siyasi tartışma programlarından dolayı yakından bilinen Necdet Saraç, Barış Yarkadaş ve Ali Haydar Fırat gibi isimler dışında Cem Seymen, Mehmet Mert, Metin Işık ve Sedef Kabaş gibi isimler de İstanbul’dan CHP milletvekili olmak için başvururken, mevcut milletvekillerinin tamamına yakını da yeniden milletvekili olmak için başvurdu.

Bu isimler arasında en şanslı görülen gazeteciler ise Necdet Saraç ve Barış Yarkadaş.

CHP’de 8 Genel Bakan Yardımcısı’ndan oluşan yetkili, 685’i İstanbul olmak üzere milletvekili olmak için başvuru yapan 3 bin 500 kişi ile tek tek yapılan görüşmelerden sonra oluşturacakları listeyi CHP Genel Başkanı ve Millet İttifakı’nın Cumhurbaşkanı Adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na sunacaklar.

CHP’nin 8 Nisan’da yapacağı Parti Meclisi Toplantısı’nda milletvekili listelerini kesinleştirilecek ve 9 Nisan’da Yüksek Seçim Kurulu’na verilecek.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.