1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Mert Hakan Yandaş transferi nihayet bitti
Mert Hakan Yandaş transferi nihayet bitti

Mert Hakan Yandaş transferi nihayet bitti

Mert Hakan Yandaş için transferde flaş bir gelişme yaşandı. Sezon sonu Fenerbahçe ile olan sözleşmesi sona erecek olan yıldız oyuncu Mert Hakan Yandaş'ın geleceğini duyurdular. İşte detaylar...

A+A-

Erzurum Güncel- Fenerbahçe'de Mert Hakan Yandaş için sürpriz bir gelişme yaşandı. Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan ve adı birçok takımla gündeme gelen Mert Hakan Yandaş için karar verildi ve transfer bitti.

MERT HAKAN YANDAŞ, BÜYÜK BEĞENİ TOPLADI

Süper Lig'de son olarak deplasmanda Çaykur Rizespor'u 3-1 yenen Fenerbahçe'de karşılaşmaya damga vuran isimlerden biri de Mert Hakan Yandaş oldu. Oyuna sonradan giren yıldız oyuncu, takımına büyük katkıda bulunarak mücadelesiyle alkış topladı.

KARAR VERİLDİ! TRANSFER BİTTİ...

Sabah'ta yer alan habere göre; Fenerbahçe'de sezon sonu sözleşmesi bitecek olan Mert Hakan Yandaş için karar verildi. Sarı-lacivertliler yıldız oyuncuyla 3+1 yıllık yeni sözleşme imzalama kararı aldı. 29 yaşındaki oyuncunun yıllık ücreti ise 35 milyon TL'ye çıkarılacak.

BU SEZONKİ PERFORMANSI

Mert Hakan Yandaş, bu sezon Fenerbahçe formasıyla şu ana kadar 17 resmi maça çıktı ve bu karşılaşmaların 8'inde ilk 11'de yer aldı. Toplam 718 dakika sahada kalan 29 yaşındaki orta saha oyuncusu, 1 gol ve 6 asistle skora etki etti.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.