1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ve Vincent Aboubakar resmen ayrılıyor! Gemileri yaktı
Ve Vincent Aboubakar resmen ayrılıyor! Gemileri yaktı

Ve Vincent Aboubakar resmen ayrılıyor! Gemileri yaktı

Beşiktaş'ın Kamerunlu yıldızı Vincent Aboubakar için dikkat çeken bir transfer gelişmesi daha yaşandı. Siyah-beyazlılarda geleceği merak konusu olan golcü oyuncu nihai kararını verdi. İşte Vincent Aboubakar için yaşanan gelişme…

A+A-

Erzurum Güncel- Trendyol Süper Lig'de bu sezon istediği sonuçları almakta zorlanan Beşiktaş'ta sular bir türlü durulmuyor. Bir dönem kadro dışı bırakılan ardından Fernando Santos'un takımın başına geçmesiyle kadroda yer bulan Vincent Aboubakar takımdan ayrılmaya hazırlanıyor.

VINCENT ABOUBAKAR AYRILIĞI KAFASINA KOYDU

Beşiktaş'ta taraftarın en çok sevdiği isimlerin başında gelen Vincent Aboubakar için sıcak gelişmeler yaşanıyor. Hasan Arat yönetiminin göreve başlamasının ardından kadro dışı kalan Vincent Aboubakar, Portekizli teknik adam Fernando Santos'un göreve gelmesiyle affedildi. Ülkesi ile Afrika Uluslar Kupası'ndan döndükten sonra şans bulan Kamerunlu santrafor takımdan ayrılmak istediğini yönetime bildirdi. Kulübe yakın kaynaklara göre Aboubakar kesin olarak takımdan ayrılacak.

ARABİSTAN'A GİTMESİ BEKLENİYOR

Vincent Aboubakar'a Arabistan ekiplerinin yoğun bir ilgisi olduğu biliniyor. Golcü oyuncu için Arabistan iddiaları yeniden gündeme gelirken birçok yabancı kaynak Aboubakar'ın yaz transfer döneminde Arabistan'a transfer olacağını manşetlerine taşıdı.

BEŞİKTAŞ RAKAMLARI

Vincent Aboubakar, Beşiktaş formasıyla tüm kulvarlarda 106 maça çıktı. Tecrübeli santrafor, bu karşılaşmalarda 59 gol ve 14 asist üretmeyi başardı.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.