1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. MHP'li Aydın: Karanlık bir yüzleri var
MHP'li Aydın: Karanlık bir yüzleri var

MHP'li Aydın: Karanlık bir yüzleri var

Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, 6’lı masanın karanlık bir yüzünün olduğunu belirti.

A+A-

Erzurum Güncel- Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, 6’lı masanın karanlık bir yüzünün olduğunu belirterek, “Ülkeyi karış karış geziyoruz, toplum bizim yaptıklarımızı da görüyor 6’lı masanın karanlık yüzünü de. Bu milletin ferasetini tüm dünya aynı anda görecek” dedi. Aydın, seçimlerde adaylığını ise baba ocağı olan Erzurum’dan koyacağını dile getirdi.

Cihat İncesu/Pusula  

Pusula Gazetesini ziyaret eden Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkan Yardımcısı ve Erzurum Milletvekili Prof. Dr. Kamil Aydın, Genel Koordinatör Sevda Güneş İncesu’ya ülke gündemine dair değerlendirmelerde bulundu.

Pandemin hemen ardından Milliyetçi Hareket Partisi kadrolarının Türkiye’yi karış karış gezdiğini ifade eden Aydın, “ 15 Ocak’tan sonra aktif olarak sahadaki çalışmalarımızı yoğunlaştırdık. Halkımız yaşananların, oynanan oyunların gayet farkında. Cumhur ittifakının karşısında duran 6’lı masanın karanlık yüzünü bu halk görüyor. Ülkenin çıkarına olan hiçbir meselede dik duruş sergilememiş, sürekli destek yerine köstek olan bu oluşumun gerçek yüzünü bizim milletimiz net görüyor. Halkımızın ferasetini tüm dünya aynı anda görecek” dedi.

Ha bire toplantı yapıyorlar

Millet İttifakının 2 yıldır 11-12 toplantı yaptıklarını hatırlatan Aydın, “Aile toplantısı bile sonuca matuf olur, ne proje ne bir vizyon ortaya koyabildiler. Artık 14 Mayıs tescilleniyor, aday tespiti bile yapamadılar. Bunları bir araya getirecek bir asgari müşterek yok. Tek amaçları Cumhurbaşkanlığı sistemini galebe çalmak, Cumhurbaşkanımızı görevden uzaklaştırmak gibi saçma dış odaklı bir hedef ortaya koymuşlar. Altılı masada herkes bir telden çalışıyor. PKK’nın HDP’nin masa altından verdiği sülfleler var. Cumhur ittifakı olarak bunun farkındayız. Yurt dışındaki toplantılarda bunu çok net görüyoruz” ifadelerini kullandı.

Baba ocağından adayım  

Dedikoduların aksine genel seçimlerde Erzurum’dan tekrar aday olacağını açıklayan Aydın, “ Erzurum halkından aldığımız ruhsatın her zaman hakkını verdik. Bu kentin sorunlarını Meclis’te en fazla gündeme getiren milletvekiliyim. Milliyetçi Hareket Partisi olarak her zaman halkımızın yanında olduk, olmaya da devam edeceğiz. Benim baba ocağım burası. Başka bir ilden aday adayı olmayı hiç düşünmedim” diye konuştu.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.