1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Muhammet Fatih Sivri'ye veda
Muhammet Fatih Sivri'ye veda

Muhammet Fatih Sivri'ye veda

Şehit polis Muhammet Fatih Sivri'ye veda, gözyaşları sel oldu...

A+A-

Erzurum Güncel- İstanbul'da bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıdaşehit düşen polis memuru Muhammet Fatih Sivri için Emniyet Müdürlüğü’nde tören düzenlendi.

Düzenlenen törende konuşan İstanbul Emniyet Müdürü  Selami Altınok, “ Hiçbir zaman şanlı bayrağı gönderden indirmeyeceğiz. çok arzu ederdim dün akşam Muhammet’în yerine şehit olmayı” dedi.

İstanbul'da bir gruba müdahale sırasında düzenlenen silahlı saldırıda polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin şehit olduğu haberi, Kırıkkale'deki baba ocağına ateş gibi düştü. Şehit polis Sivri'nin, yapılması planlanan nişan töreninin poliste izinlerin iptal edilmesi nedeniyle ertelendiği öğrenildi.

İstanbul Gazi Mahallesi görev yaparken açılan ateş sonucu polis memuru Muhammet Fatih Sivri'nin şehit olduğu haberi, Kırıkkale'deki yakınlarını yasa boğdu. Acı haberi aileye Kırıkkale Emniyet Müdürü Hasan Onar, beraberinde sağlık görevlileri ile giderek verdi. Şehit Sivri'nin Bahçelievler Mahallesi'ndeki özyurt apartmanındaki baba ocağı taziye ziyaretine gelen yakınları ve komşuları ile dolup taştı. Sinir krizi geçiren bazı yakınlarına hazır bekletilen ambulansta sağlık görevlileri müdahale etti.

 

Polis Memuru Muhammet Fatih Sivri'nin cenazesinin bugün ikindi namazına müteakip Nokta camiinde kılınacak namazdan sonra Kırıkkale Şehitliği'nde toprağa verileceği belirtildi.

Habertürk

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.