1. HABERLER

  2. BODRUM

  3. Öğretmen atamaları durduruldu mu ?
Öğretmen atamaları durduruldu mu ?

Öğretmen atamaları durduruldu mu ?

Öğretmen atamaları ne zaman, öğretmen atamaları durduruldu mu? sorularının yanıtı MEB'den geldi. Öğretmen atamaları durdurulmadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Kamuda atamaların durdurulduğu yönündeki haberler öğretmen adaylarının yüreğini ağzına getirdi. 

37 bin öğretmen atamasının yapılmasını bekleyen eğitimci adayları öğretmen atamaları durduruldu mu sorusunun yanıtını aramaya başladı. 

öğretmen adaylarına yanıt ise MEB İnsan Kaynakları Müdür Hamza Aydoğdu'dan geldi. 37 bin öğretmen atamasının ne zaman yapılacağını Twitter'dan açıklayan Aydoğdu, "öğretmen atamaları ile ilgili herhangi bir problem yoktur; atamalar belirtilen takvim doğrultusunda gerçekleştirilecektir" dedi. 

öğretmen atamaları durduruldu mu öğretmen atamaları ne zaman<a class='labels' style='color:#4d4e53' href='/search_tag.php?tags=meb'>  meb </a>açıkladı.jpg

öĞRETMEN ATAMALARI 15 EYLüL'E KADAR YAPILACAK

öğretmen atamaları ne zaman yapılacak sorusunun yanıtı ise geçen hafta MEB Müsteşarı Yusuf Tekin'den gelmişti. Tekin, öğretmen atamalarının Eylül ayının ilk yarısında yapılacağını duyurmuştu.

Tekin, "Eğitim öğretim takviminin başladığı 28 Eylül tarihinde öğretmenlerimizin mail müddetleri, yani 15 günlük süreleri tamamlanmış olarak göreve başlayabilecekleri şekilde atamalar eylül ayının ilk 15 günü içerisinde mutlaka yapılacak" dedi.

Tekin şöyle devam etmişti:

"Biz bu yıl da atamalarımızı eylül ayının ilk yarısı içerisinde yapacağız. Eğitim öğretim takviminin başladığı 28 Eylül tarihinde öğretmenlerimizin mail müddetleri, yani 15 günlük süreleri tamamlanmış olarak göreve başlayabilecekleri şekilde atamalar eylül ayının ilk 15 günü içerisinde mutlaka yapılacak. öğretmenlerimizin göreve başlamasıyla ilgili prosedür tamamlanmış olacak. Burada bir ertelememiz falan yok. Takvimimize uygun biçimde hareket edeceğiz."

İnternethaber
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.