1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Rasim Ozan Kütahyalı'ya büyük şok!
Rasim Ozan Kütahyalı'ya büyük şok!

Rasim Ozan Kütahyalı'ya büyük şok!

Rasim Ozan Kütahyalı'ya büyük şok! Saffet Sancaklı o belgeyi yayınladı...

A+A-

Erzurum Güncel- Milliyetçi Hareket Partisi Milletvekili ve eski futbolcu Saffet Sancaklı, canlı yayında kullandığı skandal ifadeyle büyük tepki çeken Rasim Ozan Kütahyalı hakkındaki suç duyurusunun belgelerini açıkladı. Hatırlanacağı üzere Beyaz TV'nin Spor yorumcusu Rasim Ozan Kütahyalı'nın canlı yayında "Kusturmalı Boşnak s..." ifadesini kullanarak, yaptığı ırkçı hakarete büyük tepki gelmiş ve Kütahyalı önce Beyaz TV'den sonrasında ise Sabah gazetesinden kovulmuştu.

Saffet Sancaklı, Rasim Ozan Kütahyalı hakkında resmen suç duyurusunda bulundu.

Bir dönem Türkiye'de Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş formaları da giyen Sancaklı, şu anda Milliyetçi Hareket Partisi Kocaeli Milletvekili... Sancaklı, Twitter hesabından yaptığı açıklamayla, "Rasim Ozan Kütahyalı hakkındaki suç duyurusu dilekçesini Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı’na teslim ettik" dedi ve suç duyurusunun belgelerini paylaştı.

SANCAKLI'DAN İLK TEPKİ: ŞEREFSİZ OĞLU ŞEREFSİZ

MHP Milletvekili Saffet Sancaklı da Kütahyalı’ya tepkisini şöyle dile getirmişti: “Şerefsiz oğlu şerefsiz. Böyle insanların artık toplum dışına çıkarılması lazım. Bu işin peşini bırakmayacağım.”

NE OLMUŞTU?

Beyaz Tv ekranlarında yayınlanan Beyaz Futbol programında Rasim Ozan Kütahyalı kendisine yönelik bir şakaya akıllara zarar bir cevapla karşılık vermişti. Kütahyalı kendisine yapılan şakayı “kusturmalı boşnak s...” olarak nitelendirmişti. Kütahyalı’nın ırkçı ve aşağılayıcı hakaret içeren bu sözleri sosyal medyada büyük tepkiye neden olmuştu.

 Rasim Ozan Kütahyalı Meclis'i de böldü

 Rasim Ozan Kütahyalı'ya bir sert tepki de Kütahya Barosu'ndan

 AK Parti'den Rasim Ozan Kütahyalı açıklaması!

 Rasim Ozan Kütahyalı: Bana samimiyetle küfür eden Boşnak kardeşlerime hak veriyorum

 'Rasim Ozan Kütahyalı kepazeliği'

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.