1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Rıdvan Dilmen, Acun dahil herkesten özür diledi
Rıdvan Dilmen, Acun dahil herkesten özür diledi

Rıdvan Dilmen, Acun dahil herkesten özür diledi

Görülmemiş protesto! Rıdvan Dilmen, Acun dahil herkesten özür diledi ve bakın ne yaptı

A+A-

Erzurum Güncel- Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin 1-1 berabere kaldığı maç sonrası adeta küplere bindi. Ali Palabıyık'a öfke kusan ünlü yorumcu, ligin temiz olmadığını ve dizayn edildiğini söyledi. Öte yandan Rıdvan Dilmen, Acun Ilıcalı da dahil herkesten helallik istedi ve bir daha yayına çıkmayacağını ima etti. Detaylar haberimizde…

Rıdvan Dilmen Fenerbahçe'nin Adana deplasmanında 2 puan bırakmasının ardından öfke kustu. Hakem Ali Palabıyık'ın yönetimine isyan eden ünlü yorumcu, çok çarpıcı ifadeler kullandı. Rıdvan Dilmen beklenmedik bir karar da aldı.

RIDVAN DİLMEN: LİG TEMİZ DEĞİL

Rıdvan Dilmen, Adana Demirspor-Fenerbahçe maçı sonrası Ali Palabıyık için çok konuşulacak ifadeler kullandı. "Kurumuma ve tüm futbolseverlere, kendime de saygım olmasa bu programı asla yapmazdım" diyen Rıdvan Dilmen, ligin temiz olmadığını söyledi.

ESKİ GALATASARAYLILARA YÜKLENDİ

Emre Akbaba'yı ayırarak Adana Demirspor'daki eski Galatasaraylı futbolcuların tavırlarına dikkat çeken Rıdvan Dilmen, Badou Ndiaye ve Henry Onyekuru'ya yüklendi. Ünlü yorumcu iki futbolcunun da vicdansızca davrandığını söyledi.

RIDVAN DİLMEN, ACUN ILICALI DA DAHİL HERKESTEN HELALLİK İSTEDİ

Öte yandan Rıdvan Dilmen bundan böyle yayına çıkmayacağını ima etti. Acun Ilıcalı da dahil izleyicilerden de helallik isteyen ünlü yorumcu, "Dayanacak gücüm kalmadı artık" ifadelerini kullandı. Rıdvan Dilmen'in ikna edilememesi durumunda bir sonraki programa çıkması beklenmiyor.

www.aksam.com.tr

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.