1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Ringin şampiyonları ödüllendirildi
Ringin şampiyonları ödüllendirildi

Ringin şampiyonları ödüllendirildi

Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, ringin şampiyonlarını konuk etti.

A+A-

Erzurum Güncel- Boks İl Temsilcisi Sinan Tunçkılıç, Genç Milli Boks Takımı Baş Antrenörü Gürkan Sönmez ve Erzurum GHSİM Boks Antrenörü Erol Çavuşoğlu ile birlikte Uluslararası Ahmet Cömert Boks Turnuvasında ülkemize altın madalya kazandıran İbrahim Gezer ile Antalya’da yapılan Gençler Avrupa Boks Şampiyonası’nda gümüş madalya kazanarak Avrupa ikincisi olan Ahmet Otçu, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil'i ziyaret etti.
Oldukça başarılı bir ortamda geçen ziyarette Taşkesenligil ringin şampiyonlarını kutlarken, Genç Milli Boks Takımı Baş Antrenörü Gürkan Sönmez ile antrenör Erol Çavuşoğlu’na teşekkür etti. Taşkesenligil, milli boksörlerin başarısı ile Erzurum olarak gurur duyduklarını söyledi.
Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fuat Taşkesenligil, Antrenörlerden ve boksörlerden bundan sonra daha büyük dereceler beklediklerini ifade etti. Taşkesenligil, “İnşallah performansınız bundan sonra daha da artar, hem eğitimde hem de sporda başarılı olarak çevrenizdeki arkadaşlara iyi örnek olursunuz. Zaten hem Ahmet, hem de İbrahim başarılı sporculuklarının yanı sıra efendi kişilikleri ile de takdir ettiğimiz sporcular arasında yer alıyorlar. İnşallah iki boksörümüz bir gün bize ve ülkemize olimpiyat şampiyonluğu tattırırlar” dedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.