1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Şansı Bolu’da güldü
Şansı Bolu’da güldü

Şansı Bolu’da güldü

Dadaşların başında Keçiören’e karşı galibiyeti bulunmayan Muzaffer Bilazer, Boluspor’un başında çıktığı maçta Başkent ekibi karşısında üç gollü bir galibiyete imza attı.

A+A-

Erzurum Güncel- Spor Toto 1. Lig ekiplerinden Boluspor’da 3-1’lik Keçiörengücü galibiyetinin coşkusu yaşanırken, Kırmızı-beyazlıların hocası Muzaffer Bilazer de bir ilki yaşadı.

Erzurumspor’un Teknik Direktörü olarak Keçiörengücü’ne karşı galibiyeti bulunmayan genç teknik adamın yüzü Bolu’da güldü.

Erzurumspor’u çalıştırırken, 2019-2020 sezonunda deplasmanda Erdi Dikmen’in golü ile Başkent ekibi galip gelirken, Teknik Direktör Muzaffer Bilazer, görevinden istifa etmişti.

Muzaffer Bilazer, bu kez 2022’de Erzurumspor’un hocası olarak Ankara Keçiören’e rakip oldu. 14 Mayıs 2022 tarihinde Kazım Karabekir Stadı’nda oynanan maçta Mavi-beyazlılar başkent ekibi ile 2-2 berabere kalmıştı. Erzurumspor adına o maçta goller Olanare ve Novikovas’tan gelirken, Eze ve Issa başken ekibinin gollerini atmıştı.

Dadaşların eski hocası Muzaffer Bilazer, Boluspor’un teknik direktörü olarak Ankara Keçiörengücü’ne karşı 3-1 galip gelerek ilk eflatun beyazlılara karşı ilk galibiyetini alma sevincini yaşadı.

Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.