1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Sergen Yalçın adım adım Hull City'e gidiyor!
Sergen Yalçın adım adım Hull City'e gidiyor!

Sergen Yalçın adım adım Hull City'e gidiyor!

Sinan Engin 'Gönlünde bir takım var' demişti! Sergen Yalçın adım adım Hull City'e gidiyor! Acun Ilıcalı, Shota'nın yerine getiriyor...

A+A-

Erzurum Güncel- İngiltere Championship ekibi Hull City'de peş peşe gelen kötü sonuçların ardından Shota Arveladze ile yollar ayrılmış ve kulüp sahibi Acun Ilıcalı, yeni hoca arayışlarının başladığını açıklamıştı. İngiliz takımı için gündeme Fatih TerimŞenol Güneş ve Sergen Yalçın isimleri gelmişti. Spor yorumcusu Sinan Engin'in 'Gönlünde bir takım var' dediği Sergen Yalçın'ın adı, Hul City ile ciddi şekilde anılmaya başladı.

 İngiltere Championship'te geride kalan 11 haftada 11 puan toplayan Hull City'de 3 galibiyet, 2 beraberlik ve 6 mağlubiyetlik bir performans sergileyen teknik direktör Shota Arveladze ile karşılıklı anlaşarak yollar ayrılmıştı. Kulüp sahibi Acun Ilıcalı'nın hangi hocayı takımın başına getireceği futbolseverler tarafından merak ediliyordu.

ACUN ILICALI'DAN SERGEN YALÇIN HAMLESİ

 

"EN İYİ HOCAYI GETİRECEĞİZ"

"EN İYİ HOCAYI GETİRECEĞİZ"

"Hull City'e en iyi teknik direktörü getireceğiz. Takımla yaptığım konuşmada bunu söyledim." diyen Ilıcalı'nın listesinde 4 teknik teknik direktör olduğu ortaya çıktı.

4 ADAY

4 ADAY

İngiliz basınının haberine göre; Shota'nın yerine Carlos Carvalhal, Carlos Corberan, Scott Parker ve Sergen Yalçın isimleri düşünülüyor.

FAVORİ SERGEN YALÇIN

FAVORİ SERGEN YALÇIN

Futbolculuk ve teknik direktörlük kariyerini yalnızca Türkiye'de geçirdiği vurgulanan Sergen Yalçın'ın bu isimler arasında favori olarak öne çıktığı ifade edildi.

SICAK BAKIYOR

SICAK BAKIYOR

Beşiktaş'ı çalıştırdığı dönemde bir Süper Lig şampiyonluğu bir de Türkiye Kupası sevinci yaşayan Sergen Yalçın'ın da Hull City fikrine sıcak baktığı belirtildi.

"EN İYİ VERİMİ ALABİLECEK BİR TEKNİK DİREKTÖR..."

"EN İYİ VERİMİ ALABİLECEK BİR TEKNİK DİREKTÖR..."

Takımdan en iyi verimi alacak olan teknik direktör ile anlaşacaklarını dile getiren kulüp sahibi Acun Ilıcalı, "Birçok aday ile temas halindeyiz ve kulüp için en uygun ismi belirlemeye çalışıyoruz. Güçlü bir takımımız olduğuna inanıyoruz ve oyunculardan en iyi verimi alabilecek hoca için arayıştayız." şeklinde konuşmuştu.

"PAZAR GÜNÜNDEN ÖNCE AÇIKLAMAK İSTİYORUZ"

Yeni hocayı pazar gününden önce açıklamak istediklerini söyleyen Ilıcalı, "Tek isteğim oyunculara uygun bir hoca bulmak. Eğer teknik adamın düşüncesi oyuncuların karakterinden farklı olursa takım iyi oynayamaz. Bizim oyuncularımıza 'geride bekle ve savunma yap' derseniz bunu yapamazlar. "Medyada çok fazla isim çıktı. Bunların bazıları bana olan yakınları sebebiyle, bazıları da geçmişte yaptıkları işler dolayısıyla yazıldı. Bu tarz haberlerin çıkması normal ancak Wigan maçından önce yeni bir hoca getirmemiz imkansız. Wigan maçının sonrası bizim için doğru zaman olacaktır, pazar gününden önce yeni hocamızı açıklamak istiyoruz." demişti.

"GÖNLÜNDE BİR YER VAR"

Öte yandan Sergen Yalçın'a yakınlığıyla bilinen spor yorumcusu Sinan Engin ise, "Sergen Yalçın'a çok teklif geldi, kabul etmedi. Gönlünde bir yer var. Bekliyoruz. Beşiktaş'ı kastetmiyorum. Aklınıza Hull City falan gelmiş olabilir. Belki o da olabilir ama başka bir yer." ifadelerini kullanmıştı.

TERİM VE GÜNEŞ...

TERİM VE GÜNEŞ...

Ayrıca Fatih Terim ve Şenol Güneş'in de adı Hull City ile anılmıştı.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.