DERE SOKAK SU TAŞKINLARINDAN KURTULUYOR

Bodrum Belediyesi,yarımada genelinde başlattığı alt yapı çalışmalarına ara vermeden devam ederken son olarak Dere Sokak’ta çalışmaları başlattı.

Erzurum Güncel- Umurça Mahallesi ile Kumbahçe Mahallesi içinde yer alan Dere Sokak’ta yağmur suyu taşkınlarının önüne geçilmesi ve vatandaşlar ile esnafın mağduriyetlerinin giderilmesi amacıyla Bodrum Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü tarafından menfez çalışması başlatıldı. 

Başkan Aras'ın talimatı ile Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, Dere Sokak üzerinde bulunan mevcut yağmur suyu hatlarında sağlıklı su akışını sağlamak için 420 metre menfez çalışması yaparken bu çalışmalar sırasında MUSKİ ve Türk Telekom bölgedeki hatlarını yenileyecek, AYDEM ise hatlarını yeraltına taşıyacak.

Bitez Mahallesi Adliye Caddesi ile başlayan su taşkınlarıyla mücadele çalışmaları kapsamında Yalıkavak, Türkkuyusu ve Yeniköy Mahallelerinde çalışmalar tamamlandı. Dere Sokak çalışmalarında 14 Kasım itibariyle 2 ay süreyle alt yapı ve üst kaplama çalışmaları yapılacağından yol trafiğe kapatıldı. Vatandaşların mağduriyet yaşamaması için konu bilgilendirme afişleri asıldı. 

Bodrum Haberleri

Bodrum’da Kent Estetiği ve Bakım Çalışmaları
Başkan Mandalinci Saha Ziyaretlerine Devam Ediyor
Çağrı Merkezi ve Saha Çözüm Ekipleri 2025 Yılında Binlerce Kişiye Ulaştı
2025 Yılının Son Muhtarlar Toplantısı Gerçekleşti
Bodrum’da Halk Sağlığı İçin Sıkı Denetim