Prof.Dr. Çakmak, kütüphane inşaat çalışmalarını inceledi

Erzurum Teknik Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, ETÜ kampüsünde inşası devam eden Merkezi Kütüphane binasının inşaat çalışmalarını yerinde inceledi.

Erzurum Güncel- Prof. Dr. Çakmak, Yapı İşleri Daire Başkanı Ali Çelik ile Kütüphane ve Dokümantasyon Daire Başkanı Ali Fuat Açıkgöz’den inşaat süreci ve teknik özellikleri hakkında bilgi aldı. 
Programda Prof. Dr. Bülent Çakmak’a Erzurum Teknik Üniversitesi Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Murat Küçükuğurlu, Prof. Dr. Birol Soysal, Mühendislik ve Mimarlık Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Ali Fatih Yetim ve Genel Sekreter Doç. Dr. Tuba Yetim eşlik ettiler. 
ETÜ Rektörü Prof. Dr. Bülent Çakmak, incelemelerinin sonunda inşaat çalışanlarına kolaylıklar dileyerek binadan ayrıldı. 

Bodrum Haberleri

Bodrum’da Kent Estetiği ve Bakım Çalışmaları
Başkan Mandalinci Saha Ziyaretlerine Devam Ediyor
Çağrı Merkezi ve Saha Çözüm Ekipleri 2025 Yılında Binlerce Kişiye Ulaştı
2025 Yılının Son Muhtarlar Toplantısı Gerçekleşti
Bodrum’da Halk Sağlığı İçin Sıkı Denetim