1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Size Özel Avantajlar Sunan Trafik Sigortası Teklifi
Size Özel Avantajlar Sunan Trafik Sigortası Teklifi

Size Özel Avantajlar Sunan Trafik Sigortası Teklifi

Trafik, günlük hayatta sık kullanılan ulaşım yollarından biridir. Bu ulaşım yolunda bazı durumlarda beklenmeyen kazalar ile karşılaşabilir.

A+A-

Trafik, günlük hayatta sık kullanılan ulaşım yollarından biridir. Bu ulaşım yolunda bazı durumlarda beklenmeyen kazalar ile karşılaşabilir. Yaşanan bu kazalarda alınan hasarın azaltılabilmesi ve kişi haklarının korunabilmesi adına trafik sigortası zorunlu uygulamalardandır. Bu uygulamadan yararlanabilmek ve ceza ödememek için zaman kaybetmeden Sigortayeri’nden aracınıza uygun trafik sigortası teklifi seçeneklerini değerlendirebilirsiniz. 

Kişiye Özel Belirlenen Trafik Sigortası Teklifi

Zorunlu trafik sigortası, zorunlu olan ve karayolunda kullanılan araçlara özgü uygulamalardandır. Bu uygulama içerisinde kişiye özel teklifler de bulunur. Bu teklifler, kurallar çerçevesinde belirlenir. Bazı durumlarda indirimler ile karşılaşılırken yaşanan diğer olaylarda primler ile ödenecek olan tutarda artış görünebilir. 

Araç sigortası, belirli poliçe sürelerine sahiptir. Belirlenen poliçe süresi içerisinde aracın kaza yapmaması ve herhangi bir hasar ile karşılaşmamasına bağlı olarak indirimler ya da prim artışları yapılabilir. Bu indirimleri ya da prim artışları belirlemek için basamak yöntemi kullanılır. 

7 farklı basamak belirlenir. Trafiğe yeni giren ya da ilk kez araç sahibi kişiler, 4. basamaktan başlar. Poliçe süresinde duruma bağlı olarak bir basamak ilerleme kaydedilebilir ya da geriye düşülebilir. Belirlenen poliçe süresi içerisinde kaza gerçekleşmiş ve araç hasar almış ise bir basamak gerilenir. Yaşanan gerileme ekstra prim ödemelerine neden olabilir. 

Süre içerisinde herhangi bir hasar durumu oluşmamış ise kişi bir basamak yükselir. Geçilen basamağa bağlı olarak indirim olanaklarından yararlanılır. Trafik sigortası teklifinde yapılacak olan indirimler ise bazı koşullara bağlı olarak belirlenir. Araç sahibinin yaşı, araç markası ya da modeli gibi bazı etkenler indirim oranının belirlenmesini sağlar. Tüm bu faktörler, araç sigortası fiyatları ve indirimlerinin kişiye göre değişmesine olanak tanır. 

Trafik Sigortası Teklifi Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Zorunlu trafik sigortası teklif almak isteyen kişiler arasındaysanız dikkat etmeniz gereken bazı noktalar vardır. Bu noktalar şu şekilde sıralanabilir:

● Trafik sigortası teklifi alırken şirkete vereceğiniz bilgilerin doğruluğundan emin olmalısınız. Araç modeli, kullanım şekli gibi bazı faktörler, uygulama içerisinde yararlanacağınız avantajlar için belirleyici olabilir.

● Trafik sigortası teklifi alırken verdiğiniz bilgiler kapsamında size bir poliçe sunulur. Bu poliçeyi değerlendirmeniz ve kafanıza takılan noktalar hakkında detaylı bilgi almanız uygulama sürecinde karışıklıklar ya da aksaklıklar ile karşılaşmanızın önüne geçebilir.

● Hazırlanan poliçede dikkat etmeniz gereken diğer bir nokta da tarihtir. Poliçeler genel olarak 1 yıllık belirlenir. Başlangıç ve bitiş tarihini dikkate almanız zamandan kaynaklı aksaklıklar yaşamanızın önüne geçebilir.

● Araç sigortası teklif alırken kapsam noktalarını da incelemeniz gerekir. Trafik sigortası teklifinde poliçeler, belirli sınırlara sahiptir. Bunlara hakim olmamanız ilerleyen dönemlerde sorunlar ile karşılaşmanıza neden olabilir. Bu durumun önüne geçebilmek adına poliçeyi kabul ederken ek güvence hizmetleri hakkında bilgi alabilir, gelecekte karşılaşacağınız sorunların önüne geçebilirsiniz.

Trafik Sigortası Teklifinde Hızlı, Güvenilir ve Uygun Araba Sigortası Fiyatları

Araba sigortası teklif alırken hangi şirket ile anlaşacağınız konusunda kafa karışıklığı yaşıyorsanız Sigortayeri'ni tercih edebilirsiniz. Sigortayeri; kolay anlaşılır, kişiye özel ve anında ulaşılabilir uygulamaları ile hızlı ve avantajlı teklifler sunar. Bu avantajlardan yararlanarak trafik sigortası teklifi alabilir, olası kazalara karşı haklarınızı koruyabilirsiniz. Farklı şirketlerden alacağınız trafik sigortası fiyatları, kişiye özel olarak belirlenir. 

Sigortayeri trafik sigortası teklifinde en uygun fiyat garantisi sunarak, doğru poliçeye en iyi fiyatlarla ulaşmanızı sağlar. Bu koşullar ile beraber basamak uygulaması ile elde edeceğinizi indirim ya da primlere bağlı olarak da fiyatlarda bazı değişiklikler oluşabilir. Bir sene sonra, poliçe zamanınız bitmeden sizi uyarır, doğru zamanda yine en uygun teklifler ve indirimler ile zaman kaybetmeden poliçenizin tamamlanmasını sağlar. Kendinizi ve aracınızı güvenceye almak için hemen trafik sigortası teklif al sayfasını tıklayın, yola güvenle çıkın. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.