1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Taşkesenlioğlu'na balkon desteği!
Taşkesenlioğlu'na balkon desteği!

Taşkesenlioğlu'na balkon desteği!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin Meclis Grup Toplantısı'na katıldı. Toplantı öncesinde ziyaretçi balkonunda bulunan bir grup, "Erzurum seninle gurur duyuyor" sloganıyla Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na destek verdi.

A+A-

Erzurum Güncel- Toplantı öncesinde ziyaretçi balkonunda bulunan bir grup, "Erzurum seninle gurur duyuyor" sloganıyla Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu'na destek verdi.

TAŞKESENLİOĞLU’NA DESTEK

 

 

Grup toplantısı öncesinde yerini alan Erzurum Milletvekili Zehra Taşkesenlioğlu’na ziyaretçi balkonundan destek geldi. Toplantıyı izlemeye gelen bir grup, “Erzurum seninle gurur duyuyor” şeklinde slogan attı.

 

 

O sırada cep telefonuyla görüşen Taşkesenlioğlu, balkona gülerek el salladı. Grubun coşkusu artınca telefon konuşmasını bitiren Taşkesenlioğlu ayağa kalkarak, kalabalığı elini göğsüne koyarak selamladı.

 

 

TOPLANTIYI GÖRÜNTÜLEDİ

 

Bu arada AK Parti Merkez Karar ve Yönetim Kurulu (MKYK) Üyesi Abdürrahim Fırat’ta toplantıya katılanlar arasındaydı. Fırat’ın, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın konuşması sırasında cep telefonuyla toplantı salonunu görüntülemesi objektiflerden kaçmadı. Haber ve fotoğraflar: Onur SAĞSÖZ

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum