1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Terör seviciler bu gerçeği niye görmüyorsunuz?
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Terör seviciler bu gerçeği niye görmüyorsunuz?

A+A-

Mehmetçiklerimiz, siviller ölmesin diye şehit düştü

 

Afrin kırsalında Mehmetçiğin karşısında çil yavrusu gibi dağılarak kaçan teröristler, bir yandan da tuzak üstüne tuzak kuruyor! Mehmetçiğin, sivil halka zarar gelmemesi için gösterdiği hassasiyeti kullanan hainler, sivil giysiler içinde kurdukları pusuda askerimize saldırdı. Bu çatışmada 10 kahramanımız şehit düşerken, saatler öncesinde de kırıma uğrayan helikopterimizde iki yiğit pilotumuz şehit olmuştu.

 

Binlerce Afrinli özgürlüğüne kavuştu

 

Bugün 24. günü icra edilen Afrin Zeytin Dalı Harekâtı'nda bir seferde en fazla şehidi önceki gün vermiş olduk. Her türlü kirli ittifak ve kanlı tuzaklara rağmen Afrin kırsalındaki ilerleyişini başarıyla sürdüren ve binlerce insanı özgürlüklerine kavuşturan kahraman ordumuz, dün de 50'den fazla kritik noktayı PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'lı teröristlerden temizledi. 

 

Bin 500'e yakın terörist etkisiz hale getirildi

 

TSK'nın 20 Ocak Cumartesi günü saat 17.00'de, 72 savaş uçağının havalanmasıyla başlattığı 'Zeytin Dalı Harekâtı'nda 24'ncü güne girildi. TSK birlikleri ile Özgür Suriye Ordusu (ÖSO) unsurlarının Kilis ve Hatay'dan giriş yaptığı Afrin kırsalındaki 50 köy ve kritik noktanın ele geçirildiği harekâtta, derinlik oluşturularak, ilerleyiş sürdürülüyor. Harekâtın ilk gününden itibaren bin 500 civarında terörist öldürüldü. 

 

Havadan karadan ağır darbe yiyorlar 

 

Genelkurmay Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre, Zeytin Dalı Harekâtı kapsamında Hava Kuvvetleri Komutanlığınca gerçekleştirilen hava harekâtında , dün  de terör örgütleri PKK/KCK/PYD-YPG ve DEAŞ'a ait   sığınak, barınak, mühimmat deposu ve silah mevzisi olarak kullanılan 19 hedef imha edildi. 

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.