1. YAZARLAR

  2. Mehmet ŞENER

  3. Vali Okay Memiş…
Mehmet ŞENER

Mehmet ŞENER

Yazarın Tüm Yazıları >

Vali Okay Memiş…

A+A-

Dört yılı aşkın süredir Erzurum’da görev yapan Vali Okay Memiş, kendisini öylesine hizmete adamış bir isim ki, Erzurum’da taş üstüne taş konulsa, neredeyse herkesten çok seviniyor.

Çok kıymetli çalışmalara imza attı.

Bugün neredeyse bir milyon sınırına yaklaşan büyükbaş hayvan projesi, tamamen Vali Beyin kişisel çabası ve cesur çıkışlarının eseridir.

Kış turizminde de hatırı sayılır payı var.

Son zamanda hizmete açılan marka otellerin şehre kazandırılmasında başat rol oynadı. Keza Tortum Şelalesi ve Narman Peri Bacaları’nın çevre düzenlemesi de O’nun eseridir.

Erzurum’da halen hizmette olan ve yakında yeni açılacak olan birçok fabrikada da doğrudan Vali Okay Memiş’in desteği ve katkısı mevcut.

Hasılı; Okay Bey, Erzurum’un son yıllarda gördüğü en iyi valilerden biri olmakla birlikte çok samimi Erzurum dostu bir insan…

Önceki gün Çalışan Gazeteciler Günü münasebetiyle Erzurum basınıyla bir araya gelen Vali Okay Memiş, gerek samimi tavırlarıyla gerekse Erzurum’a dair yaptığı gerçekçi tespitleriyle bir defa daha kalitesini gösterdi, sıradan bir yönetici olmadığını ispatladı.

“Erzurum yandı, battı” diyenleri taca çıkaran açıklamalar yaptı ve en önemlisi de önümüzdeki günlerde Erzurum’a yapılacak yeni yatırımları sıraladı ve kamu eliyle yapılacak hizmetleri anlattı.

Açık sözlü bir insan; lafını eğip bükmeden söylüyor.

“Yaptığımız işlerin yanı sıra çok isteyip yapamadığımız işlerimiz de var.” Demek suretiyle özeleştiri yapıyor, basından hakkında çıkan eleştirileri saygıyla karşıladığını söylüyor.

Meslektaşlarımın, “Milletvekili adayı olabileceğiniz konuşuluyor, ne diyeceksiniz” şeklindeki sorusuna, “Memlekete hizmet için illa da siyasette olmak gerekmiyor, her kademede hizmet verilebilir. Ben de kamu eliyle bu amacımı sürdüreceğim” cevabını verdi.

Netice itibariyle Okay Memiş, Erzurum’a katkı sunan ve besbelli ki bundan böyle de güzel işlere imza atacak bir isimdir.

Önceki ve Sonraki Yazılar

YAZIYA YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.