1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Yavuz Yılmaz'ın intihar nedeni ortaya çıktı!
Yavuz Yılmaz'ın intihar nedeni ortaya çıktı!

Yavuz Yılmaz'ın intihar nedeni ortaya çıktı!

Beykoz Konakları'ndaki evinde dün sabah saatlerinde hayatına son veren eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz hakkında açıklama geldi.

A+A-

Erzurum Güncel- Kent Üniversitesi'nden yapılan açıklamada Yılmaz'ın uzun süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığı nedeniyle tedavi gördüğü belirtildi. Olay sonrası Yılmaz'ın eski nişanlısı Neşe Sapmaz'dan da ilk açıklama geldi.

Beykoz Konakları'ndaki ikametinde silahla hayatına son veren eski başbakanlardan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili İcra Kurulu üyesi de olduğu İstanbul Kent Üniversitesi’nden açıklama geldi.

Üniversiteden yapılan açıklamada; "İcra kurulu üyemiz Sayın Yavuz Yılmaz, bir süredir “Temporal Lob Epilepsi” hastalığından muzdarip olup, tedavi görmekteydi. Hastalığın doğal süreci çerçevesinde oluşan, son dönemde giderek ağırlaşan ve felce doğru ilerleyen komplikasyonları nedeniyle ağır stres altındaydı. Bu manevi baskıya dayanamayarak, 16/Aralık/ 2017 günü hayata veda eden çok sevgili Yavuz Yılmaz’ı kaybetmenin derin üzüntüsü içindeyiz. Hatırası ve üniversitemize yaptığı katkılar her zaman hatırlanacaktır." ifadelerine yer verildi.

Eski başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz dün Beykoz’daki evlerinde hayata veda etmişti.

BAŞBAKAN'DAN TAZİYE ZİYARETİ

Başbakan Binali Yıldırım, eski Başbakan Mesut Yılmaz'ın büyük oğlu Mehmet Yavuz Yılmaz'ın vefatının ardından taziye ziyaretinde bulunmak üzere Beykoz'a geldi.

İstanbul Valisi Vasip Sahin'in de bu sabah saat 10.00 sıralarında, Mesut Yılmaz'ın Beykoz'daki evine geldiği ve başsağlığı dilediği aktarıldı.

ESKİ NİŞANLISINDAN İLK AÇIKLAMA

Yavuz Yılmaz’ın eski nişanlısı spiker Neşe Sapmaz sosyal medya hesabından duygularını dile getirdi.

Neşe sapmaz mesajında Yavuz Yılmaz ile bir fotoğraflarını paylaşarak, “Ne ben anlatabilirim, ne siz anlayabilirsiniz” Yavuz anlatamayacağım kadar çok üzgünüm. Bendeki son resmimiz...” ifadelerini kullandı.

YAVUZ YILMAZ'IN ÖLÜMÜ

Evinde ölü bulunan eski başbakan Mesut Yılmaz'ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüne neden olan silah Mesut Yılmaz'a 24 yıl önce hediye edilen bir tabanca. Ön otopsideki ilk gözlemlere göre Yılmaz oturur vaziyette iken kurşun çapraz bir doğrultuda kafaya girdi ve çıkış yaptı. Olay yeri incelemesine göre ise kurşun çıkış yaptıktan sonra üç ayrı duvardan sekerek birkaç parçaya bölündü.

Yavuz Yılmaz, Beykoz’daki aile mezarlığında babaannesinin yanında toprağa verilecek.

4 KİŞİNİN İFADESİ ALINDI

Bu arada İHA'nın haberine göre; eski Başbakanlardan Mesut Yılmaz’ın oğlu Yavuz Yılmaz'ın ölümüyle ilgili olarak polis ekipleri şoförü, koruması ve evde çalışanlardan oluşan 4 kişinin ifadesini aldı.

NEŞE SAPMAZ KİMDİR?

Neşe Sapmaz, 2 Ağustos 1983 tarihinde Bursa’da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini Bursa’da tamamlayan Neşe Sapmaz, lise yıllarında amatör olarak tiyatro çalışmaları yaptı. Özel günlerde okulda çeşitli sunuculuk görevlerini üstlendi, okul gazetesinin editörlüğünü üstlenerek, yazmaya başladı.

2001 yılında burslu olarak Yeditepe Üniversitesi, İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü’nde okumaya hak kazandı. 2001 yılında üniversite için gittiği İstanbul’da yüksek öğrenimini tamamladı. Daha üniversite öğrencisiyken, okul yayın organlarında yaptığı röportajlarla adından söz ettirdi. Cem Uzan, Tarık Akan, Emekli Orgeneral Edip Başer, Robin Sharma ve Hulusi Derici röportaj yaptığı isimlerden bazılarıydı. Hulusi Derici ile gerçekleştirdiği ‘Yeşil Elmaya Seni seviyorum Dedin mi?’ başlıklı röportajı, 17. Aydın Doğan Genç İletişimciler yarışmasında ‘Röportaj’ alanında ödül aldı. Yine okul yıllarında okul televizyonunda çeşitli yapımlarda sunucu ve oyuncu olarak yer aldı. 2003-2004 yılında Kanal D’de ekrana gelen ‘Şansa Dansa’isimli programda, 72 bölüm, Mehmet Ali Erbil’e eşlik ederek, ilk ekran deneyimini yaşadı. 2005 yılı yaz dönemi’nde CNN Turk Haber Merkezi’nde stajını başarıyla tamamladı. 2006 yılında Yeditepe Üniversitesi Gazetecilik Bölümü’nden mezun oldu.

Neşe Sapmaz, Yavuz Yılmaz'ın kendisine evlenme teklif ettiğini sosyal medya hesabından "Ve teklif etti. 'Evet' dedim. Gelin ata bindi" notuyla paylaşmıştı.

3 yıl sonra (2015 yılında) Yavuz Yılmaz ile Neşe Sapmaz'dan düğün davetiyesi beklenirken ayrılık haberi geldi. Zaman zaman ayrıldıkları dedikodularıyla gündeme gelen ve el ele poz verip dedikoduları yalanlayan sevgililer ilişkilerine nokta koydu.

Berna Yılmaz'ın gelin adayı Neşe Sapmaz'a üç pırlanta taştan oluşan 200 bin TL'lik yüzük hediye ettiği haberleri de medyada çıkmıştı.

YAVUZ YILMAZ KİMDİR?

Mesut Yılmaz ve Berna Yılmaz'ın oğlu olan Yavuz Yılmaz, Türkiye Cumhuriyeti'nin eski başbakanı Mesut Yılmaz'ın oğludur. 1979 yılında doğmuştur. Yavuz Yılmaz'ın 7 Haziran 2015'te yapılan seçimlerde CHP'den milletvekilliği için adı geçmiş, ancak aday olamamıştır.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum