1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Yeşil sahada evlilik teklifi
Yeşil sahada evlilik teklifi

Yeşil sahada evlilik teklifi

Maç bitti skorboarda “Seni Seviyorum Çağrı” yazdı

A+A-

Erzurum Güncel- Maç bitti skorboarda “Seni Seviyorum Çağrı” yazdı

Aşkını Skorboard’a yazdırdı

U13 Yaş Futbol Ligi’nde şampiyonluk iddiası bulunan Genç Ordu Futbol Kulübü Antrenörü Oğuzhan Şengel, “Uğurum” dediği kız arkadaşını “Yarın şampiyonluk için çok iddialı bir maçımız var. Seni tribünlerde görmek istiyorum” dedi. Kız arkadaşı Çağrı Güler de, arkadaşının isteğini yerine getirdi. Hakemin bitiş düdüğü ile birlikte 3 Temmuz Stadı duygusal bir ana sahne oldu. Oğuzhan Şengel, Çağrı Güler’e evlenme teklifinde bulundu. Genç kadın şaşkınlık içinde “Evet” dedi.

Nurullah PALA/PUSULA-ÖZEL HABER

Bugüne kadar Profesyonel Lig maçlarında bir çok futbolcunun kız arkadaşına stadyumlarda evlenme teklifi ettiğini görmüştük, ama amatör liglerde eşine ender rastlanır bir olay Erzurum’da yaşandı. Antrenörlüğünü Oğuzhan Şengel’in yaptığı Genç Ordu Futbol Kulübü, zirve yarışında Erzurum 1968 Spor ile zorlu bir mücadeleye çıkıyordu. Müsabaka öncesinde genç antrenör Oğuzhan Şengel, “Uğurum” dediği kız arkadaşı Çağrı Güler’i maça davet etti. Şengel, Güler’e “Yarın Erzurum 1968 Spor ile çok önemli bir müsabakaya çıkacağız. Senin de tribünlerde olmanı ve bize destek vermeni istiyorum” dedi.

Kız arkadaşı Çağrı Güler’de Oğuzhan Şengel’in isteğine geri çevirmedi. Cumartesi günü saatler 17:00’yi gösterirken karşılaşma başladı ve Çağrı Güler de tribünlerdeki yerine aldı.

Maçı 2-1 Genç Ordu kazandı

Nefes kesen mücadelede Eren Yılmaz attığı golle Genç Ordu’yu 1-0 öne geçirdi. Erzurum 1968 Spor 1-1’lik eşitliği sağladı. Genç Ordu’dan Mert Efe Ovat son dakikada öğlesine kritik bir gole imza attı ki, hem takımını ipten aldı. Hem de günün belki de en anlamlı sahnelerinin kapısını açacak hayati bir gole imza attı. Mert Efe Ovat’ın golüyle Genç Ordu FK’da adeta bayram sevinci yaşandı. Orta hakem Oğuzhan Demir’in bitiş düdüğü ile birlikte tarihi 3 Temmuz Stadı’nda futbolseverler tarihi bir ana tanıklık ettiler.

Skorboarda yansıyan aşk

Genç Ordu’nun Erzurum 1968 Spor’u 2-1 yendiği maçın bitiş düdüğü ile birlikte futbolseverler duygusal anların yaşandığı olaya tanıklık ettiler. Genç Ordu’nun antrenörü Oğuzhan Şengel, önce Stat görevlisine elektronik skorboarda “Seni Seviyorum Çağrı” yazını yazdırarak kalp emojisi koydurdu.

Tribüne koştu “Benimle evlenir misin?” dedi

Maçın bitiş düdüğü ile birlikte tribünlere koşan genç antrenör Oğuzhan Şengel, kız arkadaşı Çağrı’ya “Benimle evlenir misin?” dedi. U13 yaş takımının oyuncuları da ‘Benimle evlenir misin?” yazısı yazılı ti-shörtlerle genç çifte destek verdiler. Futbol otoriteleri ve sporseverler Şengel-Güler çiftini alkışlayarak tebrik etti.

Tatlı bir sürpriz olsun istedim?

Genç Ordu FK’nın antrenörü Oğuzhan Şengel, “Kendi kulübümün maçı vardı. Kız arkadaşım benim uğurum. Bizim içinde çok önemli bir karşılaşmaydı, Çağrı’nın bu önemli sınavımızda tribünlerde olmasını ve bize destek vermesini istedim. Kabul etti, ben de kendisine bir sürpriz yapmak istedim. Evlilik teklifimi kabul ettiği için kendisine çok teşekkür ediyorum” dedi.

Benim için farklı bir duygu oldu

Futbol sahasında erkek arkadaşı Oğuzhan Şengel’in yaptığı evlilik teklifine ‘Evet’ diyen Çağrı Güler, “Şaşkınlık içindeyim. Benim için farklı bir duygu oldu. Erzurum’da amatör futbol karşılaşmasında belki de ilk kez böyle bir sahnenin kahramanı olduğum için hem mutluyum. Hem de gururluyum” dedi.

Başkan Şenses tebrik etti

Genç Ordu Futbol Kulübü Başkanı Güngör Şenes, genç çifti tebrik ederek, nikahlarına da şahitlik etmeği arzuladığını söyledi. Şenses, “Tebrik ediyorum. Bugün hem takımımız kazandı. Hem de antrenörümüzün hayatını birleştireceği Çağrı Güler’e evlilik teklif etmesinin sevincine ortak olduk” diye konuştu.

Kız arkadaşına evlilik teklifi eden antrenör Oğuzhan Şengel, futbolcuları tarafından havaya fırlatılarak, konfeti patlattılar.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.