1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'nun dekont iddialarına son dakika yanıt
Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'nun dekont iddialarına son dakika yanıt

Yıldırım'dan Kılıçdaroğlu'nun dekont iddialarına son dakika yanıt

Başbakan Binali Yıldırım, CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili 'dekont' iddialarına yönelik açıklama yaptı.

A+A-

Erzurum Güncel- Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun dün Erdoğan'ın eniştesi Ziya İlgen, oğlu Burak ve kardeşi Mustafa Erdoğan ile ilgili olduğunu iddia ettiği bazı para dekontlarını göstermesine ilişkin, "İtibar cinayeti işlenmeye kalkışmıştır" ifadelerini kullandı.

Başbakan Binali Yıldırım Beştepe Millet Kültür ve Kongre Merkezi'nde düzenlenen Orman ve Su İşleri Bakanlığı Toplu Açılış Töreni'nde konuştu.

"24 SAAT GEÇTİ ORTADA BİR BELGE YOK, SES SEDA YOK"

Yıldırım, Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'ın yurtdışında banka hesapları olduğuna ilişkin iddialarına yönelik, "Şiddetle celalle Cumhurbaşkanımızın şahsına hakaret etmeye devam ediyor. Hemen bu açıklamaların arkasından suçladığı insanların avukatları kendisini bu iddiayı ispata davet etmiş, elindeki bilgi ve belgeleri zaman geçirmeden savcılığa iletmesini, aynı zamanda da yazılı görsel medyalara vermesini istemiştir. 24 saat geçti ortada bir belge yok, ses seda yok" dedi.

İşte Binali Yıldırım’ın sözlerinden satır başları:

Bugün konuşmamın hemen başında bir hususa değinmek istiyorum. Değerli vatandaşlarım, Sayın Cumhurbaşkanımızın izinden giderek 15 yıldır aşkla, şevkle ülkemize milletimize hizmet etmeye gayret ediyoruz. Milletimizle omuz omuza vererek çıktığımız bu kutlu yolda her zaman millete hizmeti halka hizmeti, hakka hizmet olarak bildik. Türkiye’nin önündeki engelleri aşa aşa ülkemizi 3 kat büyüttük. Her türlü manipülasyona rağmen ekonomimizin ne kadar sağlam temeller üzerinde oturduğu bütün piyasa tarafından defalarca teyit edilmiştir.

Her gün yeni bir projeyi tamamlamanın gururunu yaşarken gelecek hedeflerimize doğru emin adımlarla ilerliyoruz. Türkiye 15 yıl öncesinin Türkiyesi değildir. Artık dinamik, kendi ayakları üzerinde durabilen bir Türkiye vardır. Türkiye’nin yarını bugünden daha güzel, geleceği daha da aydınlık olacak. Milletimiz AK Parti ile bütünleşerek geleceği inşa ediyor.

"İTİBAR CİNAYETİ İŞLEMEYE KALKMIŞTIR"

Bildiğiniz gibi dün ana muhalefet partisi genel başkanı Sayın Kılıçdaroğlu grup toplantısında eline bir tomar kağıt alarak, heyecanla şevkle sayın cumhurbaşkanımızın yakınlarının üzerinden bir itibar cinayeti işlemeye kalkmıştır. Yalan yanlış belgelerle, aklı sıra akrabalar üzerinden cumhurbaşkanımızı itibarını zedeleyeceğini zannediyor.

Mal bulmuş mağribi gibi şiddetle, celalle cumhurbaşkanımızın şahsına hakaret etmeye devam ediyor. Geçmişte Sayın Kılıçdaroğlu buna benzer onlarca asılsız iddiada bulunmuş, her zamanda da her seferinde de şapa oturmuştur. Bugün de durum bundan farklı değildir.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.