1. HABERLER

  2. BELEDİYELER

  3. Zabıta Müdüründen bayıltan dayak!
Zabıta Müdüründen bayıltan dayak!

Zabıta Müdüründen bayıltan dayak!

İBB'de akıllara durgunluk veren bir şiddet olayı yaşandı. Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali, bir zabıtaya önce bağırdı sonra da tokatladı. Zabıta çalışanıysa ekmek parasından olmamak için onca hakaret ve dayak karşısında esas duruşunu bozmadı.

A+A-

Erzurum Güncel- Bu kadar da olmaz dedirten vicdansızlık örneğini sergileyen isim İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali’di. İBB Zabıta Daire Başkanı, kızdığı zabıta memuruna, bütün arkadaşlarının gözü önünde önce hakaret edip bağırıp, çağırdı. Bu hakaretlerin ardından da zabıta çalışanını tokatladı. Ekmek parasının derdinde olan zabıta ise işinden olmamak için bu şiddet karşısında sadece hazırolda bekledi.

Zabıta dakikalarca o hakaretler ve dayak karşısında sabretmeye çalıştı. Ancak bu sabır çok da fazla sürmedi. Fenalık geçiren zabıta, bir süre sonra yere yığılıp kaldı.

MEVLÜT UYSAL AÇIKLAMA YAPTI: GÖREVDEN UZAKLAŞTIRDIM

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Mevlüt Uysal, İBB Zabıta Daire Başkanı Tayfun Karali'nin bir zabıta memuruna bağırıp ardından şşiddet uygulamasına ilişkin Twitter hesabından açıklama yaptı. Uysal, Zabıta Daire Başkanı Karali'nin görevden uzaklaştırıldığını ve hakkında soruşturma başlatıldığını açıkladı. Uysal açıklamada şu ifadelere yer verdi; "Zabıta kardeşimize yapılan çirkin muamele nedeniyle Zabıta Daire Başkanını görevden uzaklaştırdım ve hakkında soruşturma başlattım. Vatandaşlarımız gerekli işlemlerin titizlikle yapılacağından emin olsunlar. 'Zabıta memuruna şiddet' görüntüleri çok üzücü ve insanlık adına utanç vericidir. Ben de haklı tepkilerini gösteren vatandaşlarımızla aynı duyguları yaşadım. İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nde konumu ve sıfatı ne olursa olsun her çalışanımız saygıdeğerdir"

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.