1. HABERLER

  2. 3 kızını öldürürken videoya çekildi
3 kızını öldürürken videoya çekildi

3 kızını öldürürken videoya çekildi

İran’da hapisten geçici olarak çıkan bir baba üç kızını ormanlık bir alana götürüp kurşuna dizdi. Korkunç cinayet, kurbanların biri tarafından ölmeden önce cep telefonuyla kaydedildi.

A+A-

Erzurum Güncel-

İran’ın Şark gazetesinin haberine göre, daha önce silah kaçakçılığı yaptığından ömür boyu hapse mahkûm olan 53 yaşındaki Mehrdad, kızının düğününe katılacağını gerekçe göstererek yaklaşık iki ay önce hapishaneye verdiği kefaletle geçici olarak serbest bırakıldı.

İran’ın batısındaki Kermanşah ilindeki bir köyde yaşayan baba Mehrdad, düğün töreni için alışveriş yapacağını söyleyerek 19,12 ve7 yaşındaki kızları Mehtap, Mehsa ve Laden’i arabasına bindirerek kuytu bir alana götürdü. Uyuşturucu bağımlısı da olan baba, kalaşnikof silahıyla sakin bir şekilde her üç kızını da öldürdü.

3 kızını öldürürken videoya çekildi
video için tıklayın

Kızlarımın geleceğinden endişeliyim

Katil baba, cinayetin ardından eve dönerek eşine kızlarını öldürdüğünü ve ölü bedenlerini nereye bıraktığını anlattı. Mehrdad, eşine, ömür boyu hapiste kalacağından dolayı yokluğunda kızlarının iyi bir geleceği olmayacağından endişe ettiğini ve bu yüzden kızlarını öldürdüğünü söyleyerek kayıplara karıştı.

Yaş sıralamasına göre öldürdü

Korkunç cinayetin görüntüleri önceki gün çeşitli internet sitelerinde yayınlandı. Görüntüler, gelin olacak en büyük kız tarafından cep telefonuyla çekilmiş.

Kameraya yansıyan görüntülerde, baba silahını doldururken görünüyor. Her şeyden habersiz kızlar ise babalarının silahla uğraşmasını normal karşılar.

Bazı haber kaynakları, babanın atış denemesi yapacağını söyleyerek bizzat büyük kızından görüntü çekmesini ve küçük kızını da nişanı koyması için gönderdiğini yazdı.

Babaya son söz: “Allah aşkına baba”

Ağzında sigara olan baba, ilk önce görüntü çeken büyük kızına silahı doğrultuyor ancak yönünü değiştirerek ona doğru gelen 7 yaşındaki en küçük kızını hedef alıyor.

Babalarının yaptığı karşısında paniğe kapılan diğer iki kız kaçmaya çalışsa da kurşunlardan kurtulamıyor. Baba 12 yaşındaki ikinci kızını öldürdükten sonra son olarak gelin olacak büyük kızını hedef alıyor. çığlık atan kızlardan birinin babasına söylediği son söz “baba Allah aşkına” oldu. Polis olay mahallinde yaptığı incelemede 8 mermi kovanı buldu.

Korkunç cinayet, İran’daki onlarca haber sitesinde geniş olarak yer aldı. Polis şimdi her yerde katil babayı arıyor.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.