1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Ak Partide Sendika rahatsızlığı
Ak Partide Sendika rahatsızlığı

Ak Partide Sendika rahatsızlığı

Ak Partiye yakın sendikaların Erzurum'da kamudaki atamalara hakim olması Parti içinde rahatsızlığa neden oldu. Ak Partililer bu rahatsızlıkları yüksek sesle dile getirmeye başladı.

A+A-

Erzurum Güncel- Erzurum'da kamu kurum ve kuruluşlarına yapılan Bölge müdürü, il müdürü, amir, şef, öğretmen ve memur atamalarının Ak partiye yakın sendikalar tarafından yapılması parti içinde rahatsızlığa neden oldu.

Eski AK Parti il Başkanı Fatih Yeşilyurt döneminde ipleri eline geçiren Ak Partiye yakın sendikalar Erzurum'da istedikleri gibi atama yapmaya devam ediyorlar. AK Parti Erzurum Milletvekilleri ve İl teşkilatının haberi olmadan yapılan Bölge müdürü, il müdürü, amir, şef, öğretmen ve memur atamaları parti içinde büyük tepki toplamaya başladı. Ak Partililer bu tepkilerini artık yüksek sesle dile getirmeye başladılar. Güncel Medya Gruba özel açıklamalarda bulunan bir Ak Partili, bu gidişata dur diyilmesi gerektiğini söyledi.

Erzurum'daki atamalardan Milletvekillerinin, il teşkilatının ve partinin hiç bir organının haberi olmadan gerçekleştiğini dile getiren Ak Partili yetkili, " Hiç bir özelliği olmayan ve toplum üzerinde hiç bir etkisi olmayan bu sendikalar partimize büyük zararlar vermeye devam ediyorlar. Bir sabah kalkıyoruz ki, bir kuruluşun müdürü alınmış, yerine başka bir sendikalı getirilmiş. Bu sendikacılar bununla da yetinmiyorlar. Atadıkları bu kişileri kendi kontrollerine alıyorlar ve kurumları kendileri yönetmeye başlıyorlar" diyerek tepkisini gösterdi.

Ak Partinin yeni il yönetimine de çağrıda bulunan Ak Partili yetkili, atamaların milletvekilleri ve il teşkilatı bilgisinde yapılması için çaba göstermesini istedi.

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum