1. HABERLER

  2. Arabaların önünü kestiler!
Arabaların önünü kestiler!

Arabaların önünü kestiler!

Rusya'nın uzak doğu bölgesindeki Sahalin adasında aç kalan ayılar, yol kenarına inerek sürücülerden yiyecek istemeye başladı.

A+A-

Erzurum Güncel-

Kameraya yansıyan görüntülerde, ayıların sürücülerden yiyecek istemeleri, arka ayakları üzerine durarak araçların ön camlarından kendilerine uzatılan yiyecekleri alma anları renkli kareler oluşturdu.

Sürücülerin adeta ayılarla dostmuş gibi çekinmeden araçlarından elini uzatarak ayıların ağzına yiyecek vermeleri dikkat çekiyor. Görüntüde bir sürücünün verilen yiyecekleri hep kendisi yemek isteyen bir ayıyı parmağıyla uyarması, görenleri hayrete düşürüyor.

Arabaların önünü kestiler!
video için tıklayın


Bölgede ayıların köy, kasaba ve kentlere yiyecek için indiği bildiriliyor. Yıl başından bu yana Sahalin adasındaki yerleşim alanlarında toplam 25 ayının öldürüldüğü de belirtildi. Bu arada Sahalin adası belediyesi, balıkların yemesi için ormana 10 bin ton balık bıraktı.

Belediye Basın Bürosu Başkanı Natalya Kukuşkina, "Genellikle ayı insanlarla karşı karşıya gelmekten kaçınır. Fakat uzun kış uykusu öncesinde aç kalan ayılar, insanlardan artık çekinmiyor" dedi.
Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.