1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Bayarslan: “Çok pozisyon bulduk, karşılığını verebilirdik”
Bayarslan: “Çok pozisyon bulduk, karşılığını verebilirdik”

Bayarslan: “Çok pozisyon bulduk, karşılığını verebilirdik”

Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Sorumlusu Uğur Bayarslan, Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından, "Çok pozisyon bulduk, karşılığını verebilirdik" dedi.

A+A-

Erzurum Güncel- Büyükşehir Belediye Erzurumspor Teknik Sorumlusu Uğur Bayarslan, Keçiörengücü mağlubiyetinin ardından, "Çok pozisyon bulduk, karşılığını verebilirdik" dedi.

 

TFF 1. Lig’in 4. haftasında Keçiörengücü’ne 1-0 yenilen BB Erzurumspor’da Teknik Sorumlu Uğur Bayarslan maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

Konuşmasına Keçiörengücü’nü tebrik ederek başlayan Bayarslan, “Oyuna her iki takım da dengeli başladı. Keçiörengücü’nün iyi takım olduğunu, saha avantajını iyi kullandığını söylemiştik. Sentetik sahada oynuyorlar. Bizim çocuklarımız ilk defa sentetik sahada müsabaka yaptılar. Bunu da sahanın her bölümünde gördük. 15. dakikada Hasan ile karşı karşıya kaldığımız pozisyonu değerlendiremedik. Gol atan takımın galip geleceği bir maça dönüştü. İkinci yarının başlarında yediğimiz kafa golü ile geriye düştük. Çok pozisyon bulduk, karşılığını verebilirdik. Sanırım maçın hakkı berberlik olurdu. Bu maçtan ders çıkartıp önümüzdeki haftalara bakacağız” dedi.

 

 

Hamdi Yılmaz: “Futbolcuların mağlubiyete kılıf arayarak zeminimizi kötülemeleri son derece çirkin”

 

TFF 1. Lig’in 4. haftasında B.B. Erzurumspor’u 1-0 yenen Keçiörengücü’nün Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, maç sonu basın toplantısında açıklamalarda bulundu.

 

Keçiörengücü Teknik Sorumlusu Hamdi Yılmaz, “Bugünkü maçın ilk yarısı başa baş geçti. İkinci yarı hatalarımızı düzelterek çok daha iyi bir futbol ile galip gelmesini bildik. Futbolcularım özveri ile oynadılar, hepsini tebrik ediyorum. Rakip takımın futbolcuları bu sahadan şikayet ettiklerini duydum. Biz 13 yıldır bu sahada oynuyoruz. Bu sahada biz kendimize çok büyük avantaj sağlamış olsaydık her sene bir lig çıkıp Süper Lig’e çıkardık. Bu stada Galatasaray geldi. Fatih Terim ile konuştuğumuzda kendisi sahanını çok iyi olduğu söyledi. Zemin zaten FIFA onaylı. Ne Galatasaray, ne Fatih Terim şikayet etti. Rakip takımın serzenişleri vardı daha önce. Erzurum çok soğuk olduğu ve takımların gelmek istemediğinden bahsediyorlardı. Geçen senede Türkiye Kupasında onları orada yendik ve eledik. Futbolcuların mağlubiyete kılıf arayarak zeminimizi kötülemeleri son derece çirkindir. Biz bu sahada oynamaya devam edeceğiz” dedi. 

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.