1. HABERLER

  2. GENEL

  3. Erdoğan ve Davutoğlu görüşmesinde Abdullah Gül bombası
Erdoğan ve Davutoğlu görüşmesinde Abdullah Gül bombası

Erdoğan ve Davutoğlu görüşmesinde Abdullah Gül bombası

Aylardır grup toplantılarına katılmayan eski Başbakan Ahmet Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yanına oturdu.

A+A-

Erzurum Güncel- Bu görüntü “Aralarındaki buzlar eridi” yorumlarına neden oldu. Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi, Erdoğan ile Davutoğlu'nun daha önce de 3 saatlik bir görüşme yaptığını ve konunun Abdullah Gül olduğunu iddia etti.

Eski Başbakan Ahmet Davutoğlu dün AK Parti grup toplantısına katıldı. Davutoğlu toplantıda Cumhurbaşkanı Erdoğan ile oturdu. Erdoğan’ın diğer yanında da Başbakan Binali Yıldırım vardı. Görüntü gündemin dikkatini çekti. Zira 22 Mayıs 2016'da Başbakanlık görevinden istifa eden Davutoğlu, uzun bir süre grup toplantılarına katılmamıştı.

Davutoğlu, Afrin operasyonu destek vererek Cumhurbaşkanı Erdoğan ile yaptığı görüşmenin detayını açıklamıştı. Davutoğlu, kritik dönemlerde bu tür görüşmelerin normal olduğunun altını çizmişti.

Hürriyet yazarı Abdulkadir de bugünkü köşesinde çok konuşulan o görüntüye değindi. Selvi, 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün çıkışıyla yaşanan tartışmanın da ele alındığı kulağıma geldi. Davutoğlu, Türkiye’nin içinden geçtiği dönemde güçlü bir şekilde Erdoğan’ın yanında yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan da bir yanına Davutoğlu’nu diğer yanına Yıldırım’ı alarak, parti içi birlik ve beraberliği tahkim edici önemli bir adım attı. Liderlik bu işte." ifadelerini kullandı.

Selvi'nin yazısının tamamını buradan okuyabilisiniz

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.