1. HABERLER

  2. SPOR

  3. Hakemler iftarını Gemi Kafe'de açtı
Hakemler iftarını Gemi Kafe'de açtı

Hakemler iftarını Gemi Kafe'de açtı

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Erzurum Şube Başkanlığı’nın organize ettiği iftar yemeği Büyükşehir Belediyesi Gemi Kafe’de gerçekleşti.

A+A-

Gazete Güncel- Erzurum’da hakem dünyası ile spora hizmet eden yöneticiler iftar yemeğinde buluştu.

Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği (TFFHGD) Erzurum Şube Başkanlığı tarafından Olimpiyat Milli Bahçesinde bulanan Büyükşehir Belediyesi Gemi Kafe’de düzenlenen iftar yemeği oldukça samimi bir ortamda geçerken, büyük bir ilgi gördü.

İftar yemeğine Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur, TFF Bölge Müdürü Metin Codur, TFF UEFA Antrenör Eğitimcisi Kemal Coşkun,  TFF Bölge Teknik Sorumlusu Yunus Emre Öztürk, TFFHGD Erzurum Şube Başkanı Ömer Lütfü Aydın,  İl Hakem Kurulu Başkanı Cihat Çelikdağ, Futbol İl Temsilcisi Ferit Karakoca, Eski  hakemlerden Hakan Eygü, Hasan Eğriçayır, Hüseyin Çılgın, Harun Polat, Hüseyin Eğriçayır ve çok sayıda faal futbol hakemi katıldı.

İftar yemeğine katılan tüm hakemlere ve davetlilere teşekkür eden Türkiye Faal Futbol Hakemleri ve Gözlemciler Derneği Erzurum Şube Başkanı Ömer Lütfü Aydın, Mübarek Ramazan ayında hakemler ve futbola hizmet eden yöneticilerle iftar sofrasında buluşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Biz büyük bir aile ortamı oluşturduk

TFFHGD Şube Başkanı Aydın, Dev bir hakem ordusu ile Erzurum ve Türk futboluna hizmet etmenin gururunu yaşadıklarını belirterek, “Birbirinden değerli ve güzel bir hakem ordusu ile futbola hizmet ediyoruz. Genç ve tecrübeli hakemlerimizi kaynaştırdık. Türk futboluna yeni hakemler kazandırmanın mutluluğu içerisindeyiz” dedi.

Çıtayı daha da yukarı çekmek için çalışıyoruz

TFFHGD Şube Başkanı Ömer Lütfü Aydın, futbolda hakem camiası olarak, Türk hakem camiası ve Erzurum hakemliğinde çıtayı daha da yükseltmek için çalıştıklarını ifade ederek, Hakemliğin sevgi ve hobiye dayalı bir meslek olduğunun altını çizdi. Aydın, Yaz kış demeden hakem camiası olarak fedakarlık yaptıklarını ve futbola hizmet ettiklerini söyledi.

Hakem şansı hep yanınızda olsun

Erzurum Gençlik ve Spor İl Müdürü Levent Çakmur da,  iftar yemeğinde hakem ve gözlemcilere başarı dileklerini ileterek, “Hakem şansı yanınızda olsun” dedi.

Çakmur, “Bizleri bu akşam güzel bir iftar sofrasına buluşturan TFFHGD şube başkanımız Ömer Lütfü Aydın ile dernek yönetimine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

Nurullah Pala/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.