1. HABERLER

  2. SİYASET

  3. Küçükoğlu ve Altınok Hınıs'ta
Küçükoğlu ve Altınok Hınıs'ta

Küçükoğlu ve Altınok Hınıs'ta

AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve önceki dönem İçişleri Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok ile birlikte Hınıs’ta bir takım ziyaretlerde bulundu.

A+A-

Gazete Güncel- AK Parti Erzurum İl Başkanı İbrahim Küçükoğlu ve eski İçişleri Bakanı, AK Parti Erzurum Milletvekili Selami Altınok Hınıs’ta teşkilat mensupları ile bir araya geldi. 31 Mart yerel seçimlerinde, canla başla çalışan parti mensuplarını kutlayarak tebrik eden Başkan Küçükoğlu ve Vekil Altınok, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz

Başkan Küçükoğlu, ziyarete ilişkin yaptığı kısa değerlendirmede, “Önceki dönem İçişleri Bakanımız, Erzurum Milletvekilimiz Selami Altınok ile birlikte, Hınıs İlçe Başkanımız Mehmet Sönmez kardeşimi ve kıymetli teşkilat mensuplarımızı ziyaret ettik. 31 Mart yerel seçimlerde, canla başla çalışan değerli teşkilatımızı yürekten kutluyorum. Birlik ve Beraberlik içinde, Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

Altınok ise, “31 Mart yerel seçimlerde, ilk günkü aşk ve heyecanla çalışıp, zafer elde eden AK yürekli teşkilatımızı yürekten kutluyorum. Birlik ve Beraberlik içinde, Türkiye Yüzyılını hep birlikte inşa edeceğiz” dedi.

Nesrin DEMİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.