1. HABERLER

  2. GÜNCEL MEDYA

  3. Dersimiz yerel medya
Dersimiz yerel medya

Dersimiz yerel medya

Erzurum Yakutiye Sabancı Ortaokulu 6C Sınıfı, "Erzurum Çarşı Pazar Projesi Şehrin Yüzleri " kapsamında Pusula gazetesi Haber Müdürü İrfan Tarakçıoğlu'nu derslerine konuk ettiler.

A+A-

Gazete Güncel-  Pusula Gazetesi Haber Müdürü İrfan Tarakçıoğlu, konuk olduğu Sabancı Ortaokulu 6-C sınıfında, yerel basın ve gazeteciliği anlattı. Çocuklara arşivinden  getirdiği  fotoğraflar eşliğinde  Envar-ı Şarkiyye'den Hürsöz'e  Erzurum basınının tarihçesini anlatan Tarakçıoğlu,  meslekle ilgili sorularına da cevap verdi.

Oldukça faydalı  geçen ders sonrası  çocuklar projelerinin en başından bu yana en büyük destekçisi olan Tarakçıoğlu şahsında Pusula Gazetesi ekibine teşekkür ettiler. Öğrencilerle bir araya gelmekten mutlu olduğunu ifade eden Tarakçıoğlu, öğretmen E.Behiye Kütük’e günün anısına, babası Gazeteci Ahmet Polat’ın hayatını anlatan bir kitap hediye etti.
Türkçe Öğretmeni E.Behiye Kütük de "Bizleri kırmayarak sınıfımıza konuk olan ve  projemiz müddetince çok ciddi desteğini gördüğümüz Tarakçıoğlu'na ve Pusula çalışanlarına  çok teşekkür ediyorum. Milli ve manevi değerlerimizi öncelediğimiz her etkinliğimizde bunları  haber yaparak çocuklara bu çalışmaların da haber değeri taşıyacağını gösterdiler, zaman zaman kimse ne yapmaya çalıştığımızı anlamazken onlar bizi anladılar. Bu değerli ekibe teşekkür etme fırsatı bulduğumuz için mutluyuz. Ayrıca bir basın mensubu çocuğu olarak  çocuklarımın bu camiayı ve bu şerefli mesleği yine çok değerli bir isimden dinlemeleri de benim için paha biçilemez bir etkinlik oldu." dedi.

 

Şeyma TAHİR/ Pusula

Önceki ve Sonraki Haberler

HABERE YORUM KAT

UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.